WOW! Νύχια, μαλλιά, μακιγιάζ! Λατρεύουμε τα πάντα σε αυτό το look της Olivia Palermo!

Είναι η Olivia Palermo και είναι fashion & beauty icon, γεγονός το οποίο φροντίζει να μας αποδεικνύει σε κάθε μα κάθε της εμφάνιση! Αυτό το ξέραμε. Όμως, η εμφάνιση της στο event που διοργάνωσε πρόσφατα ο οίκος DKNY στην Νέα Υόρκη μας έκανε να θέλουμε να κλέψουμε όλο το look της! Και το στιλ της (βεβαίως! βεβαίως!) αλλά αυτό είναι fashion task. Ας συζητήσουμε, λοιπόν, για το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα νύχια της με μια λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά!

Έκανε το τέλειο beachy χτένισμα (details για να το αντιγράψεις θα βρεις εδώ) ενώ για το μακιγιάζ της προτίμησε κοραλί και ροζ τόνους. Το ρουζ της ήταν τέλεια απλωμένο πάνω στα μήλα (το Estee Lauder Signature Blush μας δίνει τέτοιο effect) ενώ ακολούθησε κι ένα ωραίο trick για το μακιγιάζ των ματιών της.

Close up

H Olivia τοποθέτησε χρυσό μολύβι στην ρίζα του κάτω βλεφάρου και μόνο στην εσωτερική γωνία. Το trick αυτό έκανε το μακιγιάζ της περισσότερο καλοκαιρινό!

Όσον αφορά τα νύχια της; Μας έδωσε κι εδώ ιδέα! Ας σετάρουμε όλες το βερνίκι μας με το ποσέτ μας! Παρακάτω θα δεις τι ακριβώς εννοώ…

Φούξια με φούξια, λοιπόν και μερικά χρυσά αξεσουάρ για τις απαραίτητες δόσεις glam! Go for it girls!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το look της Olivia Palermo; Τι θα κρατήσεις από αυτά που μας υπέδειξε; Στείλε το σχόλιό σου εδώ.

Read More

And More