TLife | The female side of life

Λιγκουίνι με γαρίδες και σκόρδο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Γαριδομακαρανονάδα; Γιάμι! Απόλαυσε την αγαπημένη σου συνταγή χωρίς ενοχές γιατί οι θερμίδες είναι ελάχιστες!
θερμίδες: 287

Εύκολη 30 λεπτά 4+μερίδες

Συστατικά

  • 450 γραμμάρια λινγκουίνι
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
  • 2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένη παρμεζάνα
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
  • 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
  • 450 γραμμάρια μεσαίες γαρίδες καθαρισμένες

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Βράσε τα ζυμαρικά σε ελαφρώς αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά ή μέχρι να γίνουν al dente.

  • 2

    Όταν είναι έτοιμα, στράγγιξε.

  • 3

    Σε ένα μεσαίο τηγάνι λιώσε το βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.

  • 4

    Πρόσθεσε το κρασί, το τυρί, το σκόρδο, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και σιγόβρασε σε χαμηλή φωτιά για 3-5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.

  • 5

    Δυνάμωσε τη φωτιά και πρόσθεσε τις γαρίδες στην κατσαρόλα.

  • 6

    Μαγείρεψε για περίπου 3-4 λεπτά ή μέχρι οι γαρίδες να αρχίσουν να παίρνουν ένα ροζ χρώμα.

  • 7

    Μην τις παραψήσεις.

  • 8

    Μοίρασε τα ζυμαρικά σε μερίδες και πρόσθεσε τη σάλτσα από πάνω.

  • 9

    Πασπάλισε με παρμεζάνα και φρέσκο ​​μαϊντανό αν θέλεις.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...