TLife | The female side of life

Μπακαλιάρος πανέ με αμύγδαλα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μπακαλιάρος πανέ με αμύγδαλα και μαγιονέζα που παίρνει απίστευτη γεύση και άρωμα από το θυμάρι.
Θερμίδες: 258

Εύκολη 35 λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 1 πολύσπορα ψωμάκι κομμένο σε κομμάτια
  • 1/4 φλιτζάνι αμύγδαλα σε φέτες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ​​θυμάρι
  • 4 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι χοντρό
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 4 φιλέτα μπακαλιάρο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μαγιονέζα light

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Χτύπησε το ψωμάκι με τα αμύγδαλα και το θυμάρι σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν χοντρά ψίχουλα.

  • 2

    Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι σε σε μέτρια φωτιά και πρόσθεσε το μείγμα και ανακάτεψε με λάδι, αλάτι και πιπέρι.

  • 3

    Μαγείρεψε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

  • 4

    Ενώ η φρυγανιά ψήνεται, άπλωσε 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγιονέζα πάνω από κάθε φιλέτο.

  • 5

    Όταν είναι έτοιμη η φρυγανιά, πάναρε τα φιλέτα από πάνω προσεκτικά και απαλά.

  • 6

    Ψήσε στους 200 βαθμούς για 8 λεπτά.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...