TLife | The female side of life

Αραβική με φέτα και λιαστή τομάτα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η θρεπτική πληρότητά της συνταγής ολοκληρώνεται με τις φυτικές ίνες που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου και με το ασβέστιο για δυνατά οστά και δόντια.

Μονάδες Orac 888

Εύκολη 20 Λεπτά 2μερίδες

Συστατικά

  • 2 κ.γ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 4 μικρές αραβικές πίτες
  • 100γρ. τυρί φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
  • ½ φλ. λιαστές τομάτες, στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτά μπαστουνάκια
  • 2κ.σ. φρέσκο μαϊντανό
  • ¼ φλ. ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσια και κομμένες στα 4

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Ανοίγουμε τις αραβικές πιτούλες στη μέση και αλείφουμε το εσωτερικό τους με μαργαρίνη .

  • 2

    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, τα μπαστουνάκια της λιαστής τομάτας, το μαϊντανό και τις ελιές.

  • 3

    Γεμίζουμε τα πιτάκια με το μίγμα αυτό και τα κλείνουμε προσεκτικά.

  • 4

    Ζεσταίνουμε τα πιτάκια στην τοστιέρα ή στο γκριλ του φούρνου για να ροδίσουν ελαφρώς και σερβίρουμε αμέσως.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...