TLife | The female side of life

Ψάρι με λεμόνι, ρίγανη και σκόρδο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

"Ένα γευστικό πιάτο και ταυτόχρονα πολύ ελαφρύ. Το ψάρι εκτός των θαυμάσιων ιδιοτήτων που προσφέρει στην ανθρώπινη υγεία βελτιώνει σημαντικά τη μεταβολική λειτουργία" είναι το σχόλιο του διαιτολόγου για την άκρως καλοκαιρινή συνταγή. Ένα πιάτο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά...

Μονάδες Orac: 1650

Εύκολη 40 Λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 1 κιλό ψάρι φιλέτο (ή γενικά ξεκοκαλισμένο ψάρι)
  • 2 λεμόνια στημένα
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Ρίγανη
  • Πιπέρι και αλάτι
  • Λίγο ελαιόλαδο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Καθαρίζουμε και αλατίζουμε ελαφρά τα ψάρια

  • 2

    Βάζουμε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το λάδι, το πιπέρι και λίγη ρίγανη σε ένα σκεύος και τα αναμιγνύουμε

  • 3

    Προσθέτουμε το μίγμα και τα ψάρια σε μία κατσαρόλα και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν σε σχετικά χαμηλή θερμοκρασία.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...