TLife | The female side of life

Ταλιατέλες με ψητές πιπεριές και ελιές

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ποιος είπε πως η κατακόκκινη σάλτσα για τα μακαρόνια σου γίνεται μόνο με ντομάτα; Μια ξεχωριστή συνταγή με σάλτα από ψητή κόκκινη πιπεριά και πικάντικη κάπαρη. Δεν θα σε παιδέψει, ενώ το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τον ουρανίσκο σου πανηγυρικά.

Εύκολη 20' Λεπτά 4μερίδες

Συστατικά

  • 400 γρ. ταλιατέλες
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά
  • 80 γρ. μαύρες ελιές
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.σ. κάπαρη
  • 50 γρ. τριμμένη μυζήθρα
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Ψήσε τις πιπεριές στο γκριλ και αφού κρυώσουν ξεφλούδισε τες και κόψτες σε λωρίδες

  • 2

    Βγάλε το κουκούτσι από τις ελιές, κόψτες σε φέτες και ανακάτεψε με την κάπαρη, το σκόρδο και τις πιπεριές

  • 3

    Πρόσθεσε 3-4 κ.σ ελαιόλαδο και σκέπασε το μπολ με τα υλικά

  • 4

    Σε αλατισμένο νερό βράσε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

  • 5

    Σόταρε σε μικρό αντικολλητικό τηγάνι την καυτερή πιπεριά με ελάχιστο ελαιόλαδο

  • 6

    Ανακάτεψε τις ταλιατέλες με το μείγμα των ψητών πιπεριών και πρόσθεσε το ελαιόλαδο με την καυτερή πιπεριά

  • 7

    Πρόσθεσε την μυζήθρα και σέρβιρε το πιάτο χλιαρό

  • Μπορείς να τρίψεις φρέσκο μαύρο πιπέρι πάνω από το πιάτο

    Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...