Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 25/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα, με τη Σελήνη στον Υδροχόο, διευκολύνει την επικοινωνία, την έκφραση και τις μεταφορές ή τα ταξίδια. Σήμερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις επαναστατικούς τρόπους για να πείσεις για τις ιδέες σου, ενώ πλέον νιώθεις πιο ελεύθερος να εκφραστείς. Αυτό σε βοηθάει πολύ σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από τη μια ξεκαθαρίζεις τη θέση σε με τον σύντροφό σου, ενώ από την άλλη μπορείς να κάνεις πιο σαφείς τις θέσεις σου μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Αισθηματικές
Το σημερινό Σάββατο μπορείς να το περάσεις όμορφα και πρωτότυπα με το ταίρι σου. Χαλάρωσε και απόλαυσε την παρέα του, αλλά κάνοντας κάτι πιο ενθουσιώδες! Αν είσαι μόνος μπορείς να προσεγγίσεις ένα νέο πρόσωπο με έξυπνους τρόπους που θα του καταρρίψουν κάθε δισταγμό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, είναι μια καλή ημέρα για να μιλήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους και να βρείτε από κοινού λύσεις σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν αρκετά το τελευταίο διάστημα. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να αυξήσεις τα έσοδά σου από το εμπόριο και τις πωλήσεις.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό είναι μια καλή ημέρα για να νιώσεις πιο ελεύθερος και πιο θαρραλέος να εκφράσεις τη γνώμη σου. Γενικότερα, θα παρατηρήσεις ότι υπάρχει μια καλύτερη ροή στην επικοινωνία. Ο λόγος αποκτάει εφευρετικότητα και τάση για ανατροπές. Μέσα από συζητήσεις κα ταξίδια που θα δρομολογήσεις θα νιώσεις αποδεσμευμένος από καταστάσεις και σχέσεις που σε περιορίζουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σημερινή ημέρα σε φέρνει ακόμη πιο κοντά με τον σύντροφό σου, αλλά με μια αίσθηση πιο ελεύθερη και ανεξάρτητη. Ξέρεις ότι δεν βρίσκεσαι στη σχέση σου από ανάγκη, αλλά το συναίσθημα είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις να είσαι δίπλα του. Απόλαυσε τη βραδιά, είτε κάνοντας κάτι ιδιαίτερο μαζί του, είτε με φίλους.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σήμερα θα κυριαρχήσει η καινοτομία και η πρωτοτυπία. Είναι καλή ημέρα για να σκεφτείς και να ανακαλύψεις νέους τρόπους που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επαγγελματική επιτυχία. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσα από την πώληση μιας ιδέας ή ενός προϊόντος.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Υδροχόο σου γεννάει την ανάγκη να βελτιώσεις τη θέση σου στο κοινωνικό σύνολο. Θα βρεις εφευρετικούς τρόπους για να κοινωνικοποιηθείς και να βελτιώσεις το προφίλ σου στους γύρω σου. Σε επίπεδο προσωπικό, η θέση αυτή της Σελήνης σε βοηθάει να καλυτερεύσεις την εικόνα σου και να εμπλακείς περισσότερο σε ομάδες και συλλόγους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας με επιτυχία εργασίες που απαιτούν ομαδικότητα και συνύπαρξη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια μέρα που θα περάσεις διαφορετικά και ασυνήθιστα. Έχεις μια τάση να σπάσεις τη μονοτονία που σου δίνει η καθημερινότητα και να κάνεις κάτι διαφορετικό που θα αναζωογονήσει και εσένα και τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, είναι καλή στιγμή να κερδίσεις την καρδιά του προσώπου που σε ενδιαφέρει με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά για να φτάσεις πιο κοντά στον στόχο σου. Εμπιστεύσου τη δύναμη του μυαλού σου και μην αμφισβητήσεις τις έξυπνες ιδέες σου. Στα οικονομικά, μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση αν εκμεταλλευτείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη στον Υδροχόο σου στερεί τη συναισθηματική ευαισθησία και σε κάνει να αλληλεπιδράς με τους γύρω σου με περισσότερη απάθεια και λιγότερους συναισθηματισμούς. Αυτό είναι χρήσιμο για τις επαγγελματικές σου συναναστροφές που το συναίσθημα καλό είναι να μένει πίσω. Μπορείς να πάρεις αποφάσεις στηριζόμενος στη λογική και μόνο. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να πετάξεις από πάνω σου ότι σε περιορίζει και σε κάνει να ασφυκτιάς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια πολύ όμορφη ημέρα με τον σύντροφό σου. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε βοηθάει να προσεγγίσεις το ταίρι σου μια διαφορετική τακτική που θα το εκπλήξει θετικά. Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και το μυαλό σε βοηθάει να σκεφτείς ενδιαφέροντες τρόπους να το κάνεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά σήμερα και μάλιστα θα έχεις ιδέες που αναμένεται να σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, δεν φαίνεται να βρίσκεσαι ακόμη σε ικανοποιητική κατάσταση, αλλά μην ανησυχείς γιατί φαίνεται ότι σύντομα θα καταφέρεις αυτό που έχεις κατά νου.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό σου χαρίζει την εύνοιά του που μπορείς να προσαρμόσεις ανάλογα με την περίπτωση που βιώνεις. Ήρθε η στιγμή να αποδεσμευτείς από φόβους και αμφιβολίες και να εκφραστείς με θάρρος και πυγμή. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και δείξε αυτοπεποίθηση. Το στοιχείο αυτό σε βοηθάει να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους και να συμμετάσχεις σε ομάδες. Κάτι νέο και ασυνήθιστο μπορεί, επίσης, να σου τραβήξει το ενδιαφέρον και να σου ανοίξει νέους ορίζοντες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις καλά σήμερα και να βρεις λύσεις σε θέματα που ταλανίζουν τη σχέση σου. Μια συζήτηση με τον ταίρι σου είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσει σε καταπληκτικές ιδέες που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Αν είσαι μόνος, πάψε να αγχώνεσαι και άσε την τύχη και την ευρηματικότητα να καθοδηγήσει τα βήματά σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επιτύχεις σημαντικές νίκες σε ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνομιλίες αποκτούν ζωηράδα και εσύ αποδεικνύεσαι ένα ικανός ομιλητής. Μπορείς να πείσεις για τις ιδέες σου που έχουν ευφυΐα. Στα οικονομικά, μπορείς να βγάλεις χρήματα από εμπορικές συναλλαγές.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα αναμένεται αρκετά θετική. Θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις πιο ελεύθερος από δεσμά που πιθανόν να βάζεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Δεν είναι υγιές να κρύβεσαι πίσω από κατεστημένα και κοινωνικές προκαταλήψεις. Άφησε τις εσωτερικές σου ανάγκες να βγουν στην επιφάνεια και να εκφραστούν. Βελτίωσε την επικοινωνία με τον ίδιο σου τον εαυτό και μάθε να ακούς τα δικά σου «θέλω». Καλή ημέρα, επίσης, για να συναντηθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, καλό είναι να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενώνουν με το ταίρι σου και να βρεις τρόπο να τα ξαναφέρεις στην επιφάνεια. Αν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, έχεις μια υπέροχη ικανότητα να χειρίζεσαι το λόγο και να εκφράζεσαι έξυπνα και αυτό ελκύει πολύ το άλλο φύλο. Εκμεταλλεύσου το.

Επαγγελματικές
Θα τα πας πολύ καλά σήμερα στην εργασία σου καθώς θα βρεις τρόπους να υπερπηδήσεις τα εμπόδια. Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος βρίσκουν επιτέλους λύση και αυτό σου προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν αισθητά αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με την πώληση ή το εμπόριο.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα είναι αρκετά ευχάριστη σήμερα και δεν χωράει σε προγράμματα και αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Θα νιώσεις μια ιδιαίτερη ανάγκη να διώξεις από πάνω σου συνήθειες που σε περιορίζουν και σε κάνουν να βυθίζεσαι σιγά σιγά στη δυστυχία. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να διασκεδάσεις και να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση. Όπως καταλαβαίνεις, κάθε πρόταση για έξοδο πρέπει να γίνεται αμέσως αποδεκτή!

Αισθηματικές
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό κάνει την ημέρα πιο ενδιαφέρουσα στον τομέα των αισθηματικών. Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τη μονοτονία και να παρασύρεις μαζί σου και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, είναι βέβαιο ότι θα βρεις έξυπνους τρόπους για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον μιας νέας γνωριμίας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια ιδανική ημέρα για να «βάλεις μπροστά» έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες που όχι μόνο θα σου δώσουν την εύνοια των ανωτέρων σου, αλλά θα σε βοηθήσουν να βγάλεις και λεφτά! Κινήσου κατάλληλα και θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται σιγά σιγά.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα μπορέσεις να απολαύσεις τις αλλαγές που θα προκύψουν. Οι συζητήσεις με τους γύρω θα είναι ζωηρές και ενδιαφέρουσες. Μέσα από μια συζήτηση μπορεί να προκύψει μια πρωτότυπη ιδέα που θα σε βοηθήσει να επιφέρεις την μεγάλη αλλαγή που ψάχνεις. Η συναισθηματική ένταση καταλαγιάζει και είσαι σε θέση να κοινωνικοποιηθείς και μάλιστα καταφέρνοντας σημαντικά οφέλη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικές
Η μονοτονία της καθημερινότητας σε έχει κουράσει. Υποχρεώσεις, άγχη και σκοτούρες. Κάνε μια παύση και τόλμησε να κάνεις μια μικρή εξόρμηση με τον σύντροφό σου που θα σας ανανεώσεις μέσα από τις διαφορετικές εμπειρίες που θα ζήσετε. Αν είσαι μόνος, βγες και κάνε το παιχνίδι σου!

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, η ημέρα αυτή σου χαρίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Μέσα από πρωτότυπες και έξυπνες ιδέες μπορείς να βελτιώσεις τη θέση σου στη δουλειά και να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί να σκεφτείς τον τρόπο που θα ταιριάζει στις δραστηριότητές σου.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό σήμερα μπορείς να σκεφτείς έντονα και να καταλήξεις σε ευρηματικότατες ιδέες. Επίσης, η ανάγκη να πειραματιστείς θα είναι έντονη, για αυτό αναζητάς ενασχολήσεις που «ξεδιψούν τη δίψα σου» για εξερεύνηση και πρωτοτυπία. Με την αυξημένη σου διαίσθηση και τις πρωτότυπες ιδέες θα μπορέσεις να δώσεις λύση σε κάθε πρόβλημα που σε απασχολεί και να διευθετήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά ευνοούνται σήμερα και είσαι σε θέση να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Θα μπορέσεις να ξαναζωντανέψεις τη σχέση και να αφήσεις για λίγο πίσω σου τα προβλήματα που έχει η καθημερινότητα. Άκουσε την καρδιά σου και τόλμησε να προτείνεις κάτι πρωτότυπο για απόψε.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου δεν φαίνεται να έχεις κανένα πρόβλημα. Η πρωτότυπη σκέψη σου και οι έξυπνες ιδέες σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση και σε βοηθούν να λύσεις σημαντικά προβλήματα. Στα οικονομικά, φαίνεται ότι θα τα πας καλά σήμερα και θα βρεις έξυπνους τρόπους να αυξήσεις τα χρήματα στο πορτοφόλι σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα διευκολύνει την επικοινωνία περιορίζοντας τις παρεξηγήσεις και την ασυνεννοησία. Μπορείς να μιλήσεις με τους γύρω σου για τις ιδέες σου και να τους πείσεις για το όραμα που έχεις. Νιώθεις πιο ελεύθερος από ποτέ και αυτό βρίσκει τρόπο να εκφραστεί, είτε με λόγια είτε με πράξεις. Νιώθεις θάρρος και γενναιότητα, δυο στοιχεία που μπορείς να αξιοποιήσεις για να φέρεις εις πέρας δύσκολες υποθέσεις. Η αποφασιστικότητά σου θα σε βοηθήσει, επίσης, να «κλείσεις» μια και καλή εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σήμερα, αρκεί να μην προβάλεις με λάθος τρόπο την ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία. Το γεγονός ότι ο σύντροφός σου προσπαθεί να εκφράσει τα συναισθήματά του δεν σημαίνει ότι στερεί τη δική σου ελευθερία. Χαλάρωσε και θα δεις ότι η βραδιά θα κυλήσει υπέροχα.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα μπορέσεις να βρεις τρόπους να οργανωθείς καλύτερα, έτσι ώστε να φτάσεις στην επιτυχία που αποσκοπείς. Στα οικονομικά, τα πράγματα κυλούν καλά και η ημέρα είναι ιδανική για να μπορέσεις να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σκέψου το εμπόριο, γιατί σήμερα ευνοείται σημαντικά.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και να είσαι σίγουρος ότι θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Οι κουβέντες αυτές θα είναι το έναυσμα για να «συλλάβεις» καταπληκτικές ιδέες και να εμπνευστείς προκειμένου να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου. Τα προβλήματα, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, ξεπερνιούνται και αυτό σου χαρίζει όχι μόνο ικανοποίηση, αλλά και αυτοπεποίθηση. Για το κλείσιμο της ημέρας μπορείς να οργανώσεις μια βραδιά με φίλους που θα σε κάνει να εκφράσεις το κοινωνικό σου πρόσωπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις καλά αν αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου. Είναι βέβαιο ότι με τον τρόπο που θα εκφράσεις την αγάπη σου το ταίρι σου θα νιώσει βαθιά ευχαρίστηση και ικανοποίηση που θα σου ανταποδώσει. Ένας αέρας διαφορετικός «φυσάει» σήμερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να διευθετήσεις εκκρεμότητες με έξυπνες ιδέες και να διώξεις από πάνω σου το άγχος. Σε γενικές γραμμές, ο τομέας αυτός θα πάει πολύ καλά και μάλιστα θα βρεις τρόπους να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη στον Υδροχόο και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό, κάνουν αυτή την ημέρα ιδανική για να ξεφύγεις από την καλοκουρδισμένη καθημερινότητα. Δεν έχεις την υπομονή να ασχοληθείς με τα ίδια και τα ίδια καθώς έχουν καταντήσει τετριμμένα. Νιώθεις πιο δημιουργικός και δεν συμβιβάζεσαι εύκολα με τα καθιερωμένα. Απόλαυσε την αίσθηση αυτή και δώσε στον εαυτό σου χρόνο να σκεφτεί νέες ιδέες που θα σε βγάλουν μόνιμα από την πλήξη και τη μονοτονία.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να σε ακολουθήσει στα σχέδιά σου, αρκεί να πάρεις την πρωτοβουλία να τα εκφράσεις. Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη στασιμότητα και την μονοτονία θα σου χαρίσει εξαιρετικές ιδέες. Αν είσαι μόνος, οι ιδέες αυτές θα γίνουν το μέσο για να έρθεις πιο κοντά με ένα νέο πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Δυναμισμός και ευφυΐα είναι δύο στοιχεία που θα σε χαρακτηρίσουν σήμερα στη δουλειά σου. Μπορείς να ξεπεράσεις εμπόδια και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν και φέρνουν πίσω τη δουλειά σου. Στα οικονομικά, είναι μια περίοδος που μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αν κινηθείς κατάλληλα.

Read More

And More