Ο Σάκης μπήκε στην “Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ”. Εσείς ακόμα;

Ο Σάκης μπήκε στην “Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ”. Εσείς ακόμα; | tlife.gr

Ο Σάκης Ρουβάς τελικά δεν άντεξε! Μπήκε στην “Ομάδα Προφοράς ΟΠΑΠ” και δημιούργησε την δική του ομάδα, όπως κάνουν όλοι αυτές τις ημέρες, με στόχο ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Με το κινητό και το tablet ανά χείρα,ς όλοι τρέχουν να “κατεβάσουν” την δωρεάν εφαρμογή, για να συμβάλουν στο σημαντικό έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων “Η Αγία Σοφία” και “Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού”, που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ.

Η ομάδα του Σάκη Ρουβά, όπως και όλες οι υπόλοιπες, θέλουν να ανέβουν στην κορυφή σε ακόλουθους και πόντους, τους οποίους ο ΟΠΑΠ θα μετατρέψει σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των δύο νοσοκομείων.

Πώς θα πάρετε μέρος στην “Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ”

Όποιος θέλει να γίνει μέλος της “Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ”, μπορεί να ακολουθήσει τα εξής απλά βήματα:

• Κατεβάζει την εφαρμογή

• Παίζει στις δοκιμασίες

• Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Μέσω της εφαρμογής, την οποία μπορούν όλοι να “κατεβάσουν” δωρεάν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet (Google Play και App Store), συμμετέχουν σε δοκιμασίες, που “ξεκλειδώνουν” σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου. Όσο περισσότερο παίζει κανείς, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, το οποίο αποτελεί ένα μόνο μέρος της συνολικής επένδυσής του στο έργο.

READ more