MasterChef: Ο Σταυρής ξεσπά κατά του Ηλία Κιαζόλι και αποκαλύπτει τον λόγο της κόντρας τους! [video]

Στο πλατό της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Παρασκευής, ο Σταυρής Γεωργίου. Ο φιναλίστ του MasterChef, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόντρα του με τον Ηλία Κιαζόλι και, φανερά εκνευρισμένος, αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβη μεταξύ τους.

«Δεν θα αναφέρω το όνομά του. Εγώ τον είχα διαγράψει πριν καν μπούμε στο παιχνίδι, χωρίς να τον ξέρω. Μπαίνοντας στο λεωφορείο για να πάμε στα bootcamp, την πρώτη κιόλας μέρα, καθόμουν με τον Αντώνη, ένα παιδί που δεν πέρασε στο σπίτι. Εγώ έχω τατουάζ ένα αστέρι Michelin, γιατί είναι το μεγάλο μου όνειρο. Να πάρω ένα αστέρι Michelin στο δικό μου εστιατόριο κάποτε. Καθόταν δίπλα ο Ηλίας και όταν το είδε γύρισε να με κοροϊδέψει, χωρίς του έχω μιλήσει ποτέ, χωρίς να τον ξέρω καν.

Και ξεκίνησε όλη αυτή η αντιπαράθεση με τον συγκεκριμένο μέσα στο παιχνίδι και να λέει αρκετά πίσω από τις κάμερες. Και η διαφορά με τον Ηλία, άντε να πω και το όνομά του να του δώσω λίφη αξία, είναι ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό. Γιατί για να φτάσεις στον τελικό πρέπει πάνω από όλα να είσαι άνθρωπος. Έχει πει πάρα πολλά και εγώ δεν έχω πει τίποτα. Να τα πω τώρα δεν έχω θέμα…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More