32χρονος από το νομό Πέλλας παρέσυρε ανήλικες μέσω facebook!

32χρονος από το νομό Πέλλας παρέσυρε ανήλικες μέσω facebook! | tlife.gr

Μία πολύ καλοστημένη παγίδα είχε στήσει ένας 32χρονος από κάποιο χωριό της Πέλλας. Σύμφωνα με την Espresso έταζε σε ανήλικα και μή, κορίτσια μεγάλη καριέρα στο modeling κι έτσι ικανοποιούσε τα γούστα του. Το σχέδιο δράσης του ήταν πολύ επιτυχημένο όμως δύο 16χρονες τον οδήγησαν στα χέρια της αστυνομίας.

Ο αγρότης είχε φτιάξει ένα προφίλ στο facebook και εμφανιζόταν σαν μία κοπέλα επαγγελματίας μοντέλο. Έστελνε αιτήματα φιλίας σε ανυποψίαστα κορίτσια και κατάφερνε να γίνει »φίλη» μαζί τους. Οι κοπέλες νομίζοντας ότι συνομιλούσαν με γυναίκα αισθάνθηκαν πολύ άνετα και μοιράστηκαν μαζί με τον αγρότη το όνειρό τους να γίνουν μοντέλα.

Εκείνος τους έλεγε ότι βγάζει πολλά χρήματα κι ότι μπορούσε να τις βοηθήσει. Έτσι προσποιούμενος πάντα την γυναίκα τους έκλεινε ραντεβού με έναν »επαγγελματία» φωτογράφο που δεν ήταν άλλος από τον ίδιο. Κατάφερε έτσι να φέρει πολλές κοπέλες ανάμεσά τους και πολλές ανήλικες, στο χωριό του και να τις φωτογραφήσει γυμνές μέσα στην αποθήκη του. Έβαλε μάλιστα δυο ανήλικες να κάνουν έρωτα μπροστά του για να τις φωτογραφίσει.

Τους έταζε μεγάλα χρηματικά ποσά και τους έλεγε ότι οι φωτογραφίες τους θα γίνουν ανάρπαστες στο εξωτερικό. Φυσικά τα κορίτσια δεν πήραν ποτέ ούτε ένα ευρώ από τον 32χρονο. Δύο 16χρονες όταν κατάλαβαν πως είχαν πέσει θύματα απάτης έτρεξαν αμέσως στην αστυνομία και τα ομολόγησαν όλα.

Η αστυνομία τον συνέλλαβε στο σπίτι του όπου και βρήκε ένα USB που περιείχε γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες δύο αήλικων κοριτσιών, τρεις φωτογραφικές μηχανές, μίαψηφιακή βιντεοκάμερα, ένα τρίποδα, 61 DVD ερωτικου περιεχομένου και δύο άλμπουμ που περιείχαν 155 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες κοριτσιών και γυναικών.

READ more