50.000 “Αγανακτισμένοι” πλημμύρισαν το Σύνταγμα – Τα Ματ φυγάδευσαν τους βουλευτές!

50.000 “Αγανακτισμένοι” πλημμύρισαν το Σύνταγμα – Τα Ματ φυγάδευσαν τους βουλευτές! | tlife.gr

Κανείς δεν φαντάστηκε ότι μια καθημερινή θα βρεθούν για 7η συνεχόμενη ημέρα 50.000 άνθρωποι στο Σύνταγμα. Κανείς δεν υπολόγισε ότι εκατοντάδες άνθρωποι θα κινηθούν από την οδό Ακαδημίας προς την κεντρική είσοδο της Βουλής και έτσι οι “300” βρέθηκαν σε κλοιό διαμαρτυρίας.

Ήταν τέτοιο το πλήθος του κόσμου, που όλοι οι δρόμοι στο κέντρο ήταν κλειστοί από την Ομόνοια και πάνω και επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στους γύρω δρόμους. Μάλιστα, από το μεγάλο πλήθος, οι διαδηλωτές ξέφυγαν από την προσοχή των αστυνομικών και έκλεισε και η Βασιλίσσης Σοφίας με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι πολιτικοί να βγουν από τη Βουλή.
Μάλιστα, κάποιοι που προσπάθησαν να φύγουν από το κτίριο της Βουλής δεν μπόρεσαν και γιουχαρίστηκαν από τους χιλιάδες “Αγανακτισμένους”. Οι διαδηλωτές έξω από τις εισόδους της Βουλής έχουν αυξηθεί πολύ και έτσι οι υπηρεσίες ασφαλείας αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τους βουλευτές και τα μέλη της κυβέρνησης μέσα από τον Εθνικό Κήπο.

Αλλά και αυτό το σχέδιο τελικά δεν καρποφόρησε από τον κλοιό των διαδηλωτών. Μάλιστα προς στιγμήν επικράτησε ένταση με τα ΜΑΤ να προσπαθούν να σηκώσουν από το δρόμο τους “Αγανακτισμένους” που είχαν καθίσει κάτω. Ευτυχώς, δεν προκλήθηκε γενικευμένη ένταση.
Τελικά, η αστυνομία κατάφερε να δημιουργήσει έναν διάδρομο από κλούβες, περιπολικά, άνδρες της ομάδας Δίας και έτσι φυγαδεύτηκαν όλοι οι πολιτικοί. Βέβαια κατά την έξοδό τους, ο κόσμος τους γιουχάριζε, φώναζε «κλέφτες κλέφτες» και μετα χέρια τους χτυπούσαν τα τζάμια των αυτοκινήτων.

Δες το video:

READ more

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου