Α. Αγγέλου: ”Η φιλία μου με την Ζέτα δεν μ’ ευνοεί στο Dancing!

Ο γνωστός ηθοποιός, Αργύρης Αγγέλου και φετινός διαγωνιζόμενος στο σόου του ΑΝΤ1, ”Dancing with the stars 2”, μίλησε στο περιοδικό People, για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια, το σόου και τα προσωπικά του δρώμενα.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στην εκπομπή και την πιθανότητα, αυτή να τσαλακώνει την εικόνα του, ο Αργύρης είπε: ”Το μόνο που φοβάμαι και με αγχώνει είναι να μην είμαι αστείος όταν θα χορεύω.”

Ποιες είναι οι σχέσεις του, με τους άλλους διαγωνιζομένους; Με ποιους έχει δεθεί περισσότερο; ”Κάθε Κυριακή για εμάς είναι γιορτή. Μαζευόμαστε όλοι, λέμε τα νέα μας, πώς κύλησε η εβδομάδα, μοιραζόμαστε άγχη κι αγωνίες. Λατρεύω την Νατάσσα Καλογρίδη, περνάμε τέλεια με την Ελεονώρα Μελέτη και γελάω απίστευτα με το χιούμορ του Νάσου Γαλακτερού.”

Πιστεύει ότι τον ευνοεί, στο σόου, η φιλία του με την Ζέτα Μακρυπούλια; ”Όχι, καθόλου. Άλλωστε, δεν μας βαθμολογεί η Ζέτα. Ωστόσο, φέτος, έχει αποφασίσει να είναι με το μέρος των παικτών και όλο αυτό έχει πολλή πλάκα. Για παράδειγμα, στο περασμένο live, μόλις τελειώσαμε τη χορογραφία μας, με κοίταξε και μου έκλεισε το μάτι. Τότε κατάλαβα ότι πήγα καλά και πως αυτό που είδε της άρεσε”.

Η παρέα του ”Παρά Πέντε” του λείπει; ”Πολύ. Μιλάμε όμως, στο τηλέφωνο. Μου λείπουν αυτά που ζούσαμε τότε, όταν δουλεύαμε όλοι μαζί. Η αλήθεια είναι ότι οι δρόμοι μας χώρισαν. Ο καθένας ακολούθησε την πορεία του, όμως πάντα υπάρχει τεράστια αγάπη μεταξύ μας.”

Ο Αργύρης το περασμένο καλοκαίρι πέρασε δύσκολες καταστάσεις κι ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή του. Πώς τ’ αντιμετώπισε; ”Άφησα τον χρόνο να με πάει μόνος του. Βίωσα την στεναχώρια, την αναγέννηση, μέσα από διάφορα πράγματα που μου συνέβησαν κι έζησα όλα τα στάδια.”

Σήμερα, του λείπει η συντροφικότητα; ”Αυτήν την περίοδο είμαι μόνος μου, αλλά επειδή τρέχω συνεχώς, δεν το σκέφτομαι πολύ. Αν ήμουν πιο ελεύθερος, θα μου έλειπε η συντροφικότητα.

Read More

And More