Αγγελική, Παρασκευή, Νώντας. Δολοφονήθηκαν

Αγγελική, Παρασκευή, Νώντας. Δολοφονήθηκαν | tlife.gr
Αγγελική Παπαθανασοπούλου. Πήγε όπως κάθε μέρα στη δουλειά, εργαζόταν στο τμήμα δανείων προς τις εταιρείες. Ποιος να το περίμενε ότι στα 32 της χρόνια θα έχανε την ζωή της τόσο άδικα… Ήταν παντρεμένη 1 χρόνο και σε 5 μήνες θα έφερνε το πρώτο της παιδί στον κόσμο. Δεν πρόλαβε. Κάποιοι πέταξαν μολότοφ και φώναζαν »Βγείτε εξώ». Από που να βγεί; Λίγο πριν φτάσει στο μικρό μπαλκόνι έχασε την ζωή της από τον καπνό.Λίγο μετά τις τρεις η αδελφή της Αγγελικής που μένει μαζί με τους γονείς τους στο Αίγιο άκουσε στα έκτακτα δελτία των καναλιών ότι το κτίριο της Μarfin είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Ειδοποίησε της μητέρα της, καλούσαν την Αγγελική στο κινητό, δεν απαντούσε…

Παρασκευή Ζούλια. Ετών 35. Εργαζόταν στο ίδιο τμήμα με την Αγγελική κι εγκλωβίστηκε μαζί της. Προσπάθησε να γλυτώσει αλλά δεν τα κατάφερε. Οι τοξικές αναθυμιάσεις την δηλητηρίασαν. Δεν κατάφερε ποτέ να ανοίξει το παράθυρο που θα της έσωζε την ζωή. Έπεσε κοντά στο νεκρό σώμα της Αγγελικής.

Νώντας Τσάκαλης. Ένας μορφωμένος 36χρονος άντρας, ορφανός από πατέρα. Ο θείος και νονός του Κώστας Πολίτης είπε: »
“ήταν ένα εξαιρετικό παιδί.Αναγκάστηκε να πιάσει δουλειά αμέσως μετά το σχολείο, σπούδαζε οικονομικά και παράλληλα δούλευε για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα…Χθες πήγε όπως κάθε μέρα στη δουλειά» και συνεχίζει: »Ο Νώντας δεν απαντούσε στο κινητό. Έφυγα και πήγα στο σπίτι της μητέρας του, είχε υποστεί σοκ». Η 80χρονη χαροκαμμένη μητέρα χρειάστηκε την βοήθεια γιατρού για να μπορέσει να συνέλθει. Το νεκρό σώμα του Νώντα βρέθηκε στα σκαλιά απ’όπου και προσπάθησε εις μάτην να ανέβει στον τρίτο όροφο.

Καλό σας ταξίδι…

READ more