Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το δώρο αγάπης που δέχτηκε από τον Στάθη Σχίζα μετά τις φήμες χωρισμού – Φωτογραφίες

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσαν τέλος στις φήμες χωρισμού, μετά το κοινό τους ταξίδι στο Βουκουρέστι.

Το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται εκτός Ελλάδος, τα τελευταία 24ωρα, περνά ξέγνοιαστες στιγμές, όπως αποκαλύπτουν και οι αναρτήσεις του στα social media – Δες ΕΔΩ το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού τους.

Μπορεί οι δυο τους να μη θέλησαν να ποζάρουν μαζί, ωστόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δείχνει εντυπωσιασμένη με το δώρο αγάπης που έλαβε από τον σύντροφό της.

Ο Στάθης Σχίζας της προσέφερε έναν λούτρινο ροζ αρκούδο με την επιγραφή loves you every one day (μτφ. Σε αγαπάει κάθε μέρα) με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να μην τον αποχωρίζεται, ούτε στιγμή, καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Δες τις παρακάτω αναρτήσεις:

Πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, απάντησε για τις φήμες περί χωρισμού: «Γενικά δεν θέλω καθόλου να το αναλύσω. Τα έχουμε υπεραναλύσει, τα έχετε δει, τα έχετε ακούσει, τα έχω ακούσει κι εγώ μαζί σας. Είμαι σε μια φάση που απλά ζω τη στιγμή, περνάμε καλά, είμαστε μια χαρά και δεν αναλύω τίποτα απ’ όλα αυτά που έγιναν», ήταν οι δηλώσεις της.

 

Read More

And More