Αντώνης Ρέμος: «Γνώρισα την Υβόννη στην χειρότερη φάση της ζωής μου»

Αντώνης Ρέμος: «Γνώρισα την Υβόννη στην χειρότερη φάση της ζωής μου» | tlife.gr

Μια συνέντευξη από καρδιάς έδωσε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα ο Αντώνης Ρέμος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε πως η Υβόννη ήρθε στη ζωή του σε μια πολύ δύσκολη περίσταση για εκείνον όταν ήταν χρεωμένος λόγο του «Ηρακλή» και ότι εκείνη την περίοδο δεν είδε στην Υβόννη τη γυναίκα της ζωής του… Αυτό ήρθε μετά και ο έρωτας αλλά και η κόρη τους που άλλαξε τη ζωής τους…

Διάβασε ένα απόσπασμα από όσα εξομολογήθηκε ο Αντώνης Ρέμος

Έπεσε και αυτό το κάστρο, αλλά ηθελημένα. Τίποτα δεν έγινε τυχαία, ούτε η εγκυμοσύνη της Υβόννης προέκυψε. Όλα ήρθαν συνειδητά και με θέληση. Ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που ήθελα να γίνω πατέρας. Δόξα τω Θεώ, το καταφέραμε και μακάρι να κάνουμε κι άλλο παιδάκι. Βέβαια αυτό που λένε μερικοί, ότι όταν γνωρίζεις μια γυναίκα, αμέσως καταλαβαίνεις αν θα είναι η γυναίκα της ζωής σου ή η μητέρα των παιδιών σου, είναι μεγάλο ψέμα. Στη δική μου περίπτωση, τώρα, γνώρισα την Υβόννη στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου. Τότε έβγαινα από το πρόβλημα που λεγόταν «Ηρακλής» και ήμουν στο καναβάτσο.

Εγώ και τα θηρία-εφιάλτες που έπρεπε να αντιμετωπίσω καθημερινά: Προσωποκρατήσεις, εκδιώξεις και δικαστήρια. Ξαφνικά λοιπόν, ύστερα από προτροπή ενός φίλου, ένα βράδυ του 2010 βγήκαμε για ποτό στο Ακρωτήρι στο Ελληνικό, χωρίς να έχω καμία απολύτως διάθεση. Στην παρέα μας ήταν και η Υβόννη με μια φίλη της. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνωριζόμασταν. Η Υβόννη είναι Δίδυμος και ελεύθερο πνεύμα. Αμέσως μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπιζε τη ζωή και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Θέλαμε απλά να περάσουμε το χρόνο μας ωραία. Ε, τελικά το χρόνο μας τον περνάμε ωραία σχεδόν εννέα χρόνια! Αν μου έλεγες τότε πως τα πράγματα θα είχαν αυτή την εξέλιξη, σίγουρα δεν θα ήξερα τι να σου απαντήσω.

Περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής

READ more