Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Τα σχέδια γάμου, οι κουμπάροι και η ερωτική εξομολόγηση

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά την συμμετοχή του στο Survivor 2022 επέστρεψε στην αγκαλιά της Μαρίας Αντωνά.

Το ζευγάρι το οποίο μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ζει κάτω από την ίδια στέγη, ενώ σχεδιάζει να κάνει το μεγάλο βήμα στη σχέση του.

Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Σχέδια γάμου

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην Real Life που κυκλοφορεί, ο Άρης και η Μαρία σχεδιάζουν να παντρευτούν το διάστημα μεταξύ τέλη Σεπτέμβρη και αρχές Οκτώβρη.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι καλοί τους φίλοι, Κώστας Φραγκολιάς με την σύντροφό του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς, αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, οι οποίοι έζησαν δίπλα στον Άρη Σοϊλέδη την εμπειρία του Survivor στον Άγιο Δομίνικο.

Η κινηματογραφική πρόταση γάμου

Τον Ιούλιο του 2021, ο Άρης Σοϊλέδης είχε ετοιμάσει μια… κινηματογραφική πρόταση γάμου για την Μαρία Αντωνά η οποία έγινε πάνω σε ένα σκάφος.

«Κάποια στιγμή μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός», είχε εξομολογηθεί η Μαρία Αντωνά.

Άρης Σοϊλέδης – Η ερωτική εξομολόγηση στη Μαρία Αντωνά

Πρόσφατα, μετά τον τελικό του Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγάπη του προς την Μαρία Αντωνά δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram.

«Φεύγoντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα … Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς …. Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου … σε ευχαριστώ για όλη την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια … Σ’ αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις», έγραψε ο Άρης Σοίλέδης.

Μαρία Αντωνά – Σύντομα νύφη

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου του, αν και η Μαρία Αντωνά έχει επιλέξει εδώ και καιρό το νυφικό της, όσο ο σύντροφός της βρισκόταν στο Survivor. Η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως το νυφικό της θα είναι ένα στράπλες φόρεμα σε κλασική γραμμή.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι το οποίο σηματοδοτεί και μια νέα περίοδο για την προσωπική τους ζωή, αφού από το φθινόπωρο θα ζουν πλέον και επισήμως ως παντρεμένο ζευγάρι!

Read More

And More