Αρραβωνιάστηκε ο μετεωρολόγος του Mega και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος – Τι αποκαλύπτει για τον γάμο του στο TLIFE

Το επόμενο βήμα στη σχέση του με την αγαπημένη του έκανε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος.

Πριν από δύο ημέρες, αρραβωνιάστηκε την καλή του, δερματολόγο, Χάρις Δαμιανού. Ο ίδιος δημοσιοποίησε τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram πριν από δύο ημέρες, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του στέλνουν τις ευχές τους.

«Σ’ αγαπώ γι’ αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα με έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε…Για πάντα…» έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος στη λεζάντα της φωτογραφίας, που δημοσίευσε με τη σύντροφό του, ενώ στο δεύτερο στιγμιότυπο της ανάρτησης ανέβασε το δαχτυλίδι που της έδωσε.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος μας είπε:

«Με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί 2 χρόνια. Η πρόταση έγινε προχθές, τη μέρα που έκανα την ανάρτηση στο Instagram. Δεν περίμενα να μου πει ναι ή όχι. Ήταν κάτι που είχαμε αποφασίσει από πριν και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Είχαμε αποφασίσει ότι θέλουμε να είμαστε μαζί και να προχωρήσουμε έτσι τις ζωές μας. Το δαχτυλίδι της άρεσε πολύ, χάρηκε και εγώ αν και μέχρι σήμερα δεν είχα καμία σχέση με τα κοσμήματα φαίνεται πως κατάφερα να κάνω μια σωστή επιλογή».

Όσο για το πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του ζευγαριού; Ο ίδιος μας αποκάλυψε: «Ο γάμος θα γίνει σε 4-5 μήνες τέλος Μαΐου, με αρχές Ιουνίου με τον τρόπο που θα μας επιτρέψουν οι συνθήκες. Θέλουμε πάρα πολύ να έχει ξεπεραστεί η περιπέτεια με τον κορονοϊό και να μπορέσουμε να κάνουμε έναν ανοιχτό γάμο, ωστόσο αν αυτό δε γίνει θα υπακούσουμε στις οδηγίες των ειδικών και θα παντρευτούμε έχοντας δίπλα μας μόνο τα πολύ δικά μας άτομα».

Όπως θα διαπιστώσει κανείς, μπαίνοντας στο προφίλ της Χάρις Δαμιανού στο Instagram, η ίδια αγαπά πολύ τα κατοικίδια, και συγκεκριμένα τις γάτες, ενώ είναι λάτρης των ταξιδιών.

Δες φωτογραφίες της:

Την είδηση ανέδειξε πρώτος ο Βαγγέλης Καράλης για το star.gr.

Read More

And More