Δεν διώκεται ο γιατρός που ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο!

Δεν διώκεται ο γιατρός που ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο! | tlife.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE δεν υπάρχει κάποια δίωξη μέχρι στιγμής ούτε για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου από την αστυνομία, προς τον πατέρα που ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο στη Λάρνακα, έξω από την κλινική που δούλευε.

Το άτυχο παιδάκι κηδεύτηκε χτες στις τρεις το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα και υπήρχε θερμή παράκληση από τους γονείς να μην υπάρχει παρουσία δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Ελένη Αντωνίου και Πανίκο Σταυριανού το άτυχο παιδί πέθανε από ανακοπή καρδιάς αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί. Ωστόσο το ακριβές πόρισμα των ιατροδικαστών θα εξαχθεί μετά τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Οι ιατροδικαστές απορρίπτουν το ενδεχόμενο θανάτου του παιδιού λόγω θερμοπληξίας καθώς όπως ξεκαθαρίζουν ένα παιδί μπορεί επιβιώσει κάτι από τέτοιες συνθήκες μέχρι και τρία 24ωρα. Ο πατέρας μάλιστα είχε ανοίξει και λίγο τα ηλεκτρικά παράθυρα πριν βγει από το αυτοκίνητο.

Δυστυχώς όμως όταν ο γιατρός έστειλε την αναισθησιολόγο και μία νοσοκόμα, οι οποίες αντίκρισαν το παιδί ξεψυχισμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, δίπλα από την παιδική σχολική του τσάντα και με άδειο το μπουκάλι του με το νερό.

Το παιδί σύμφωνα με τους ιατροδικαστές έπασχε και από άσθμα, πράγμα που δεν γνώριζαν οι γονείς του.

READ more