Δέσποινα Βανδή: Το πρώτο βίντεο στο instagram τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Ντέμη Νικολαϊδη

Τρεις μέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που έσκασε η “βόμβα” της ανακοίνωσης του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή από τον Ντέμη Νικολαϊδη. Το ζευγάρι που ήταν μαζί 22 χρόνια εκ των οποίων τα 18 υπήρξαν παντρεμένοι και που μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και το γνωστοποίησε μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης. (δες εδώ την ανακοίνωση του ζευγαριού για το διαζύγιό τους)

Όπως ήταν φυσικό η είδηση αυτή έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα με τους πρωταγωνιστές της όμως να κρατούν χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας όσο μπορούν τα φώτα. Η Δέσποινα Βανδή ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα φλας των δημοσιογράφων αφού βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στην Κύπρο όπου εμφανίζεται με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. (δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή μετά την είδηση του διαζυγίου)

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στη σκηνή του «Notes live» στη Λεμεσό, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και εντυπωσίασε τους θαμώνες. «Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε. Τι κάνετε παιδιά; Είστε λίγο φοβισμένοι; Καλά κάνετε. Καθήμενοι. Πάμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά, τι λέτε; Έχουμε τη διάθεση αυτή; Εγώ είμαι εδώ και θα σας τη φτιάξω», είπε στα πρώτα της λόγια on stage. (δες εδώ το βίντεο από την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή)

Μάλιστα, μερικές ώρες μετά, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε και το πρώτο της βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.Στο βίντεο αυτό, τη βλέπουμε στα backstage του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται μαζί με τον καλό της φίλο Σάββα Σπαθαρίδη ενώ μετά έκανε μια σειρά αναρτήσεων από την εμφάνισή της πάνω στη σκηνή.

Δες παρακάτω το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στο instagram της τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της.

Read More

And More