«Δικαίωση»: Μία ανάσα πριν το φινάλε οι εξελίξεις συγκλονίζουν!

«Δικαίωση»: Μία ανάσα πριν το φινάλε οι εξελίξεις συγκλονίζουν! | tlife.gr
Η Ελλη κάνει τα πάντα πλέον για να φέρει τη μητέρα της σε τραγικό σημείο. Δεν λυγίζει ούτε μια στιγμή θέλοντας να εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα της Νικηφόρου Γαζέπη.
Η κοπέλα λοιπόν θα «στήσει» ένα νέο σκηνικό που οδηγεί την ηθοποιό σε νευρικό κλονισμό. Η Βάλια πιάνει στα πράσα τον Δημήτρη, τον οποίο πλέον έχει ερωτευθεί παράφορα, και τον πιο πιστό της άνθρωπο, την Ελλη, να κάνουν έρωτα.
Οι αντιδράσεις της είναι ακραίες, την πιάνει υστερία και έτσι με τη σύμφωνη γνώμη της νόμιμης κόρης της, της Μυρτώς, οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική. Ομως, ο εφιάλτης για την ντίβα μόλις έχει αρχίσει: Η Ελλη φροντίζει να φθάσουν τα κανάλια την ώρα που η Βάλια εισάγεται σε τραγική κατάσταση στο ψυχιατρείο και όλη η Ελλάδα παρακολουθεί στους τηλεοπτικούς της δέκτες την αποκαθήλωση της μεγάλης θεατρικής ηθοποιού.

Ωστόσο, η Ελλη προκειμένου να παραπλανήσει για μια ακόμη φορά τη μητέρα της δήθεν μπαίνει μπροστά και διώχνει τις κάμερες, είναι όμως ήδη πολύ αργά…
Στις άπειρες ώρες απομόνωσής της η Βάλια σκέφτεται και ξανασκέφτεται τη σχέση της με την Ελλη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα συνειδητοποιεί τη μεγάλη αλήθεια: ότι πρόκειται για τη χαμένη της κόρη, την Τζίνα, και μάλιστα υπάρχει και αποδεικτικό στοιχείο γι’ αυτό. Ενα σημάδι που και οι δύο φέρουν στο σώμα τους.
Συνεντριμμένη η Βάλια προσπαθεί να ανασυγκροτήσει όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει και ετοιμάζει την τελευταία πράξη του δράματος. Χωρίς να πει στην Ελλη πως γνωρίζει ότι είναι κόρη της, της ομολογεί με απόλυτο κυνισμό πως εκείνη δολοφόνησε τον Νικηφόρο Γαζέπη ώστε να διαπιστώσει ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της.

Πηγή: TV Εθνος


READ more