Δημήτρης Παπανικολάου για Γιώργο Γεωργίου: «Έλεγα τι παρουσιαστικό είναι αυτό… Τόσα χρόνια δεν έφτιαξε ούτε ένα δόντι;»

Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Γεωργίου, το πρωί της Δευτέρας 5 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς ήταν ένας άνθρωπος που είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την αθλητική δημοσιογραφία.

Ο πρώην προπονητής και μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου θέλησε να αποχαιρετήσει τον αθλητικογράφο με μια ανάρτηση στα social media. Ο ίδιος θυμήθηκε την εποχή που έκρινε τον Γιώργο Γεωργίου χωρίς να γνωρίζει…

«Πιο νέος που ήμουν ξερόλας έλεγα τι παρουσιαστικό είναι αυτό … τόσα χρόνια δεν έφτιαξε ούτε ένα δόντι; Ο Γεωργίου δεν πέθανε σήμερα. Το 2017 έχασε τον γιο του 35 ετών από μια σπάνια κληρονομική ασθένεια την Αταξία του Φρίντριχ. Το 1992 είπε ο ίδιος, πήγε τον γιο του στην Αγγλία. Όταν ο γιατρός τους είπε τι τους περιμένει και τι περιμένει το παιδί, το επόμενο πρωί που πήγε στην τουαλέτα να πλυθεί, τα μαλλιά του είχαν ασπρίσει σε μια νύχτα. Μετά έφαγε ψωμί και πέφτανε τα δόντια. Όσο λιγότερο κρίνουμε, τόσο καλύτεροι γινόμαστε. Ελαφρύ το χώμα…» έγραψε ο Δημήτρης Παπανικολάου στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

 

Read More

And More