Ε. Μενεγάκη: Ξέγνοιαστες στιγμές με το Ματέο στην Άνδρο!

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή της Ελένης Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια του Alpha λατρεύει τα χρώματα, τον ήλιο και τη θάλασσα και αυτό φαίνεται στην ανεβασμένη διάθεση της. Η χαρά και η λάμψη στο πρόσωπό της όμως οφείλεται και στο γεγονός ότι τα πράγματα στη ζωή της εξελίσσονται από το καλό στο καλύτερο…

Η Ελένη απολαμβάνει όσο τίποτα απλές ευτυχισμένες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπά. Έτσι, δεν χάνει την ευκαιρία κάθε Σαββατοκύριακο να ταξιδεύει στο αγαπημένο της νησί. Η ηρεμία και η γαλήνη της Άνδρου είναι ανεκτίμητα για εκείνη.

Λάτρης της φύσης, ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή τα Άχλα και παραδίνεται στην ομορφιά τους κάθε φορά που τα επισκέπτεται. Άλλωστε όσο ο αγαπημένος της Ματέο Παντζόπουλος βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί για να επιβλέπει την ξενοδοχειακή του μονάδα η Ελένη έχει έναν ακόμα λόγο να πηγαίνει.

Το ζευγάρι συνηθίζει να κολυμπά σε ένα απόμερο τμήμα της παραλίας του οικισμού. Για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα μάλιστα επιλέγουν να κάνουν την ηλιοθεραπεία τους ανάμεσα σε δύο βράχους. Ωστόσο ο φωτογραφικός για μία ακόμη φορά απαθανάτισε τα μπάνια τους! Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο OK! και το Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More