Ε. Μενεγάκη: ”Όταν με πήγαν μεσημέρι, το διαπραγματεύτηκα!”

Η Ελένη Μενεγάκη και η τηλεοπτική της παρέα, δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή του Alpha, με ένα από τα καίρια καλλιτεχνικά θέματα αυτών των ημερών, που δεν είναι άλλο από την απομάκρυνση του Ηλία Ψινάκη από το “Fab5”. Με αφορμή λοιπόν, το συγκεκριμένο γεγονός η Ελένη αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν πριν μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη.

Η 42χρονη λοιπόν, παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: ”Ήρθαν και μου είπαν “θα πας μεσημέρι” και είπα “δεν πιστεύω να με κάνετε άλλη εκπομπή από αυτή που είμαι”, εννοώντας πως δεν ήθελα να κάνω πράγματα που εγώ δεν είμαι και που δεν είχα κάνει.

…Όταν με γύρισαν μεσημέρι, είπα κάποια πράγματα, τα διαπραγματεύτηκα. Και φυσικά, ήξερα το μπάτζετ μου, δεν ζήταγα παράλογα πράγματα. Αυτό είναι το budget και αυτή είναι η εκπομπή. Είτε πρωί, είτε μεσημέρι, είτε λίγο αργότερα, αυτό το budget θα είχα.

…Όταν υπάρχει ένα κόνσεπτ, που το παίρνουμε από το εξωτερικό, πατάμε πάνω σε αυτό, και με τα καλά του και με τα άσχημα. Άσχετα αν αρέσει σε εμάς τους Έλληνες να τα αλλάζουμε λίγο… Κι εμένα μου είπαν “έλα εδώ κυρία Μενεγάκη! Αυτή είναι η εκπομπή. Παρ’ την και κάν’ την. Δεν σ΄αρέσει; Άμα δεν σ’ αρέσει…”.

Read More

And More