Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα» – Διχάζουν στο διαδίκτυο οι γνώμες για τη δήλωση της τραγουδίστριας

«Βροχή» αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε η Έλενα Παπαρίζου περί «άφυλων παιδιών».

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία από την αρχή της καριέρας της στηρίζει έμπρακτα τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, σε συνέντευξή της στο podcast του Pride 98,6 με τον Τάσο Μπιμπισίδη μίλησε για τη σεξουαλικότητα.

«Από μικρό παιδί είχα gay φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες. Η κολλητή φίλη της αδερφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pridegr_Official (@pridegr_official)

Αν και υπήρξαν πολλοί που υποστήριξαν τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου, υπήρχαν κι άλλοι που την κατέκριναν για τα σχόλια της για τη σεξουαλικότητα και το φύλο των παιδιών. Οι γνώμες στο Twitter είναι διχασμένες και κάποιοι τάσσονται υπέρ της τραγουδίστριας και άλλοι κατά.

Οι αντιδράσεις κατά των δηλώσεων της Έλενας Παπαρίζου:

 

 

Οι υποστηρικτές της τραγουδίστριας:

 

Read More

And More