Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε εξώδικο στον Alpha μετά τη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση - Η απάντηση στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε εξώδικο στον Alpha μετά τη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση – Η απάντηση στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη | tlife.gr

Την Τρίτη 12 Ιουνίου, στην εκπομπή «Μετά το μεσάνυχτα» , είχε βρεθεί καλεσμένος ο Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος μίλησε, πρώτη φορά, στην Ελεονώρα Μελέτη για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε πριν από τρία χρόνια. Ο γνωστός hair stylist και make up artist, είχε αναφερθεί στο βράδυ εκείνο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του, περιγράφοντας καρέ-καρέ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης, αλλά και τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν συνειδητοποίησε πώς «φλέρταρε» με τον θάνατο. Ακόμα, είχε εξηγήσει πώς η περιπέτεια αυτή επηρέασε τη ζωή του και τον οδήγησε στον χωρισμό από την τότε σύζυγο του, Έλενα Χριστοπούλου, ενώ είχε πάρει θέση και είχε απαντήσει σε όλα όσα είχαν γραφτεί και είχαν ακουστεί για το διαζύγιό τους.

Η συγκλονιστική εξομολόγησή του Πάνου Καλλίτση για την εφιαλτική νύχτα της 30ης Ιανουαρίου 2016, ωστόσο, φαίνεται πώς έφερε την αντίδραση της γνωστής booker μοντέλων και coach του GNTM, η οποία φανερά ενοχλημένη από τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της late night εκπομπής του Alpha απέστειλε εξώδικο προς το κανάλι, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του του πρώην συζύγου της στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που αφορούν τον χωρισμό τους.

Το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια προβολής της εκπομπής «Μετά το μεσάνυχτα» , προβλήθηκε η απάντηση του Alpha στο εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου. Συγκεκριμένα, σε κάρτα που εμφανίστηκε στην οθόνη, το κανάλι της Κάντζας επισημαίνει: «Ο σταθμός μας διευκρινίζει ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από το σταθμό» .

Η απάντηση του Apha στο εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου, όπως προβλήθηκε on air.

READ more