Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφία που έβγαλε πέρυσι, τέσσερις μέρες πριν γεννήσει!

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφία που έβγαλε πέρυσι, τέσσερις μέρες πριν γεννήσει! | tlife.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο σε επαγγελματική, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα» έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης τις ημέρες προβολής της, ενώ έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον θεατρικό επιχειρηματία σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, και την κόρη τους.

Η Αλεξάνδρα, όπως θα ονομαστεί η μικρούλα, σε λίγες μέρες θα συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής και θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 13 Απριλίου, στο σπίτι της Ελεονώρας και το Θοδωρή θα επικρατήσει εορταστικό κλίμα, καθώς η μέρα εκείνη θα είναι ιδιαίτερη για όλους.

Το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που είχε βγάλει πριν από ένα χρόνο. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια στην κουζίνα του σπιτιού της, να ποζάρει χαμογελαστή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο.

«#tb #ayearago #ayearagotoday 9 Απριλίου 2018… έμεναν ακόμα λίγες μέρες… αυτό που μου έχει λείψει πάντως είναι τα πρησμένα χειλάκια! Εδώ, κλασσικά στη κουζίνα, προς αναζήτησή τροφής…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια για την εμφάνιση της Ελεονώρας στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

READ more