Ελεονώρα Μελέτη: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, να κοιμάται μαζί με την 6 μηνών κόρη τους!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια είναι full in love με τον σύζυγό της, τον θεατρικό επιχειρηματία Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ η κόρη τους, Αλεξάνδρα, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους, τους έχει γεμίσει και τους δύο με χαμόγελα και μαζί της βιώνουν συνεχώς πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Η Ελεονώρα, μπορεί να τρέχει καθημερινά για την εκπομπής της στον AlphaΜετά τα μεσάνυχτα“, ωστόσο, φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της και να περνάει μαζί της όσο περισσότερες ώρες μπορεί. Μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες από τις κοινές στιγμές τους.

Το βράδυ της Τρίτης, η Ελεονώρα και ο Θοδωρής, έχοντας ανάμεσά τους την μικρή της πριγκίπισσα, κάθισαν στο κρεβάτι για να παρακολουθήσουν το νέο επεισόδιο της εκπομπής. Ωστόσο, μπαμπάς και κόρη φαίνεται πώς δεν άντεξαν, λόγω ώρας, και αποκοιμήθηκαν δίπλα-δίπλα πριν λίγο πριν την έναρξη.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, δεν δίστασε να τους φωτογραφίσει με το κινητό της και να μοιραστεί το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Twitter. “Ξεκινάμε, αλλά όπως το κόβω όχι η μάνα μου, αλλά ούτε ο άντρας μου και το παιδί μου δεν με βλέπουν…“, έγραψε με το γνωστό της χιούμορ στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More