Ελεονώρα Μελέτη: Ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, την φωτογραφίζει στην πισίνα μαζί με την κόρη τους!

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή της και έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ενώ στην προσωπική της ζωή βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη, και της κόρης τους, της μικρής Αλεξάνδρας. Η καθημερινότητα της παρουσιάστριας του Alpha έχει αλλάξει ριζικά από την ημέρα που έγινα μανούλα για πρώτη φορά και πλέον προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της.

Μπορεί, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη να λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι για χάρη της δουλειάς, ωστόσο, φροντίζει να ολοκληρώνει γρήγορα τις υποχρεώσεις της εκτός σπιτιού και να γυρίζει γρήγορα κοντά στα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Μετά τα μεσάνυχτα” έχει αναλάβει αποκλειστικά την ανατροφή της μικρούλας της και δεν θέλει να χάνει στιγμές από το μεγάλωμά της. Γι’ αυτό φροντίζει να βρίσκει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και να της τον αφιερώνει.

Το πρωί της Κυριακής, μαμά και κόρη το πέρασαν στο σπίτι, κάνοντας τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές τους στην πισίνα. Συγκεκριμένα, φόρεσαν τα μαγιό τους και μπήκαν στο νερό, με την σχεδόν 14 μηνών Αλεξάνδρα να δείχνει ξετρελαμένη ενώ κολυμπούσε στην αγκαλιά της μαμάς της. Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη, θέλοντας να μοιραστεί την στιγμή αυτή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία που τους έβγαλε ο Θοδωρής Μαροσούλης μέσα στην πισίνα, στην οποία φιλά τρυφερά το κορίτσι της.

“Η αγάπη της ζωής μου”, ήταν το σχόλια της παρουσιάστριας που συνόδευε το στιγμιότυπο.

Read More

And More