Ελεονώρα Μελέτη: Ο σύζυγός της την πήγε στο Λονδίνο… για να απολαύσουν τους Bon Jovi! [vids]

Ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έκανε η Ελεονώρα Μελέτη για να κάνει ένα μοναδικό ταξίδι! Η παρουσιάστρια του Alpha ταξίδεψε στο Λονδίνο μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη για να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη συναυλία που έδωσαν στην βρετανική πρωτεύουσα οι Bon Jovi. Η Ελεονώρα ως τεράστια θαυμάστρια του θρυλικού συγκροτήματος έκανε αντίστροφη μέτρηση ήδη από την Πέμπτη στα Instagram Stories της και ανυπομονούσε να τους δει και να τους ακούσει επιτέλους live!

Η μεγάλη ημέρα έφτασε και το αγαπημένο ζευγάρι, με τεράστιο ενθουσιασμό, έφτασε στο London Wembley Stadium για τη συναυλία. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν σταμάτησε να τραβά στιγμιότυπα από το live των Bon Jovi και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρισκόταν εκεί! Από την ημέρα που γνώρισε τον γοητευτικό Θοδωρή Μαροσούλη, η παρουσιάστρια ζει τις πιο όμορφες εμπειρίες της, με σημαντικότερη τη γέννηση της κόρης τους, η οποία επισφράγισε τον θυελλώδη έρωτά τους.

Δες στιγμιότυπα:

Το ζευγάρι έμεινε για λίγο μακριά από την μικρή Αλεξάνδρα, ωστόσο πλέον βρίσκεται κοντά στην κορούλα του μετά από ένα ξέφρενο Σαββατοκύριακο!

Read More

And More