Ελεονώρα Μελέτη: Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τον άντρα της και την κορούλα τους!

Η μικρή ήρθε και έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της! Η Ελεονώρα Μελέτη πριν από εννέα περίπου μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και από τότε δηλώνει τρισευτυχισμένη. Η μικρή Αλεξάνδρα, άλλωστε, είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο σπίτι και όχι άδικα. Η ζωή της παρουσιάστριας άλλαξε καθοριστικά και η σχέση της με τον άντρα της έγινε ακόμη περισσότερο δυνατή και ουσιαστική.

Μπορεί και οι δύο να έχουν ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, ο Θοδωρής με το θέατρο και η Ελεονώρα με τα τηλεοπτικά γυρίσματα, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο να τον περάσουν με την πριγκίπισσα τους! Η παρουσιάστρια του Alpha δεν διστάζει να μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από τις οικογενειακές στιγμές που περνάει με τον άντρα της ζωής της και την γλυκιά κορούλα της.

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε ακόμη ένα τρυφερό βίντεο τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους να παίζουν στο παιδικό δωμάτιο της μικρής! Η συγκίνηση της ευτυχισμένης μανούλας όταν βλέπει τον άντρα της και τον καρπό του έρωτά τους μαζί όπως καταλαβαίνεις είναι απερίγραπτη!

Read More

And More