Ελεονώρα Μελέτη: Στο Μπαλί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη! [pics]

Πριν από χρόνια είχε επισκεφτεί το εξωτικό Μπαλί και είχε υποσχεθεί στον εαυτό της πως θα βρεθεί ξανά σε αυτά τα μαγικά μέρη και μάλιστα με τα πιο ξεχωριστά πρόσωπα της ζωής της. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της και έφυγε για το Μπαλί μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

Άνθρωποι και οι δυο που αγαπούν τα ταξίδια και την περιπέτεια,  μόλις βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο οργάνωσαν αυτήν την απόδραση  που ήθελε πολύ η γνωστή παρουσιάστρια. Οι δυο τους μάλιστα, δεν δίστασαν να βρεθούν στα ίδια μέρη που είχε επισκεφτεί στο παρελθόν η Ελεονώρα και να συναντήσουν παλιούς γνώριμους.

Ιδιαίτερα χαρούμενη με το ταξίδι της, μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη, ανέβασε μια φωτογραφία με ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είναι αυτό το μέρος που πριν από μερικά χρόνια τόσο το ερωτεύτηκα κ υποσχέθηκα στον εαυτό μου πάντα να επιστρέφω… #backtobali.

Φυσικά, οι διακοπές του ζευγαριού δεν θα μπορούσαν να μην έχουν και θαλάσσια σπορ, όπως surf που είναι το αγαπημένο της Ελεονώρας Μελέτη!

Το video του Θοδωρή Μαροσούλη!

Read More

And More