Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Τρέφουν την ίδια αγάπη για το θέατρο! Μαζί σε θεατρική πρεμιέρα [pics]

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έχουν βρει ο ένας στον άλλον το άλλο τους μισό. Η όμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός θεατρικός παραγωγός τρέφουν την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό, τα ταξίδια, τις περιπέτειες και φυσικά το θέατρο! Ο σύζυγος της Ελεονώρας, άλλωστε, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ σιγά σιγά αρχίζει να μαθαίνει τη δουλειά και στη γυναίκα του, μιας και η παρουσιάστρια πρόκειται να κάνει συμπαραγωγή στην παιδική παράσταση “Πήτερ Παν”.

Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz μπορεί να μην βγαίνει πλέον αρκετά συχνά μετά τον ερχομό της κόρης του, Αλεξάνδρας (όπως θα ονομαστεί ο καρπός του έρωτά του) αλλά όποτε βρίσκει ευκαιρία θα απολαύσει κάποια θεατρική παράσταση.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, απαθανάτισε την Ελεονώρα και τον Θοδωρή στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου “Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες”, των Σακελλάριου –Γιαννακόπουλου στο Θέατρο Βέμπο.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες η ευτυχία είναι εμφανής στα πρόσωπά τους! Το ζευγάρι διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο, ειδικά από την ημέρα που απέκτησε την κορούλα του. Η Ελεονώρα Μελέτη εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση και φαίνεται πως έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη

Βασίλης Κούκουρας-Κατερίνα Ζαρίφη

Γιάννης Ζουγανέλης-Γιάννης Τσιμιτσέλης

Λίγα λόγια για το έργο:

Στην ξεκαρδιστική κωμωδία με θέμα το χούι του διχασμού, οι συγγραφείς σατιρίζουν και ανατρέπουν την πόλωση, που ταλαιπωρεί αιώνες τώρα τους Έλληνες. Το έργο βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1960, σε μια μετεμφυλιακή Ελλάδα που προσπαθούσε να ξεχάσει και να ξεπεράσει το τραύμα της δεκαετίας του ‘40. Οι Σακελλάριος – Γιαννακόπουλος έδωσαν την δική τους απάντηση στο τι μας χωρίζει και τι μας ενώνει με όπλο το χιούμορ – το μόνο όπλο που αποκαθηλώνει όλα τα στερεότυπα.

Παγιδευμένοι σε μια έχθρα με ανεξιχνίαστες αιτίες, ο Στέλιος και ο Θωμάς, οι δυο απολαυστικοί ήρωες του έργου, καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στο χρέος και στην ζωή. Ψηφίζουν μονοκούκι την ζωή, κι αυτή είναι ίσως η μόνη σοβαρή απάντηση σε κάθε δημοψηφισματική λογική που προσπαθεί να φανατίσει και να μας παγιδεύσει σε δυο εχθρικά στρατόπεδα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More