Έρωτες στα ριάλιτι: Βρήκαν νέους συντρόφους έχοντας ανοιχτούς λογαριασμούς με τους πρώην

Παίκτες ριάλιτι που δήλωσαν συμμετοχή για την πρωτιά και το χρηματικό έπαθλο, μόνο που ο έρωτας έφερε τα πάνω – κάτω στην προσωπική τους ζωή. Πρόσφατο παράδειγμα, το hot ειδύλλιο του φετινού Survivor.

Μυριέλλα Κουρεντή – Γιώργος Κατσαούνης: Ξαναφουντώνει το ειδύλλιο;

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες του φετινού Survivor συνδέθηκαν αμέσως με ένα ειδύλλιο το οποίο προκάλεσε ταραχή στους συμπαίκτες τους, μιας και βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο αντίπαλοι παίκτες θέλησαν να εκφράσουν ανοιχτά την συμπάθειά τους, ο ένας στον άλλο, κάτι το οποίο προκάλεσε εκνευρισμό στις ομάδες τους, από νωρίς. Η Μυριέλλα Κουρεντή από την πρώτη στιγμή μίλησε ανοιχτά για τον Γιώργο Κατσαούνη με τον οποίο και ήρθαν αμέσως κοντά.

Τα πράγματα ωστόσο σοβάρεψαν, όταν οι συμπαίκτες τους παρακολούθησαν έκπληκτοι στον αγωνιστικό χώρο, τον Γιώργο Κατσαούνη να ανταλλάσσει φιλιά με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Τα πάντα ωστόσο ανατράπηκαν, όταν ο 27χρονος αγρότης (Γιώργος Κατσαούνης) ενημερώθηκε για τον σύντροφο της Μυριέλλας, John Λυγνό, αλλά και για τις άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.

«Η Μυριέλλα μίλησε στο έπαθλο επικοινωνίας για έναν John. Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον John. Μάλλον θα έχει κάποιο φλερτ έξω. Αν το ήξερα, δεν θα το άρχιζα κι είναι καλό να σταματήσει εδώ πέρα αυτή η πλάκα. Σήμερα κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι και νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Ζητώ συγγνώμη από αυτόν τον John, δεν το ήξερα. Ανήθικο κι απαράδεκτο», δήλωσε ξεσπώντας στην κάμερα ο Γιώργος Κατσαούνης.

Για όλα τα παραπάνω, μάλλον είναι νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα, μιας και το φετινό Survivor βρίσκεται στον πρώτο μήνα προβολής. Θα φουντώσει και πάλι το ειδύλλιο ανάμεσά τους;

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Σαν να μην πέρασε μια μέρα

 

Πού να το φανταζότανε τέτοιο καιρό πέρυσι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ότι θα έσμιγε ξανά με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη και μάλιστα στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Η εντυπωσιακή παίκτρια του Survivor θα θυμάται για πάντα την στιγμή που ξαφνικά είδε μπροστά της τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους παίκτες – προσθήκη του Survivor 2020.

Εκείνος μάλιστα μιλούσε για την τότε σύντροφό του, Χριστίνα Κεφαλά με την οποία και βρέθηκαν μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν καθημερινά τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του Σάκη Κατσούλη.

Από την άλλη όσο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρισκόταν στο Survivor οι δημοσιογράφοι αναζητούσαν τον Γιώργο Λιβάνη για μια του και μόνο δήλωση, μετά την αποκάλυψη ότι ο τραγουδιστής είχε ένα σύντομο ειδύλλιο μαζί της.

Δες πώς είχε απαντήσει ο τραγουδιστής:

Το Survivor έφτασε στο τέλος του με τον Σάκη να σηκώνει το τρόπαιο του μεγάλου νικητή. Πάντα στο πλευρό του η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία δέχεται απανωτά ερωτήματα για την προσωπική της ζωή μετά το Survivor.

Σάκης και Μαριαλένα ξανά μαζί! 

«Είμαστε περίπου έναν χρόνο, σε έναν μήνα κλείνουμε, τον Φεβρουάριο, 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Έχουμε κάνει τα πάντα μαζί. Έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα, πήγαμε στην άλλη άκρη του κόσμου» παραδέχθηκε με χαμόγελο ο νικητής του προηγούμενου Survivor. «Μα φαίνεται ότι τα έχουμε, δεν χρειάζεται να… Απλά δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλα», δήλωσε πρόσφατα ο Σάκης Κατσούλης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

 

Αλέξης Παππάς: Από το Survivor στο The Bachelor και από την Αλέσια στην Αθηνά New York

Στην περίπτωση του Αλέξη Παππά, ο έρωτας ήρθε από τα ξένα! Ο γνωστός ηθοποιός όσο βρισκόταν στο Survivor απασχόλησε τα media με την προσωπική του ζωή, αλλά και τη σχέση του με την Αλέσια Ντέμετζ η οποία ζει στο Ντουμπάι.

Μετά το τέλος του ριάλιτι, ακολούθησε χωρισμός – βόμβα για το ζευγάρι με την Αλέσια να αποκαλύπτει λεπτομέρειες…

«Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια.

Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιον με λέξεις; Το μήνυμά του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό, αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται», είχε αποκαλύψει για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικοί μήνες και ο Alpha ανακοινώνει τον νέο Έλληνα Bachelor, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Παππά.

Αποφεύγοντας την οποιαδήποτε δήλωση για τον χωρισμό του με την Αλέσια, ο Αλέξης Παππάς μπαίνει στην βίλα του Bachelor αναζητώντας τον νέο έρωτα! Η Αθηνά New York είναι η νέα του σύντροφος η οποία και έρχεται από τη Νέα Υόρκη για τα μάτια του και μόνο.

Η παίκτρια του ριάλιτι καταφέρνει να φτάσει στον μεγάλο τελικό, με τον Αλέξη Παππά να της προσφέρει το εντυπωσιακό μονόπετρο.

Δεν πρόλαβαν να ζήσουν τον έρωτά τους και η Αθηνά New York ανακοινώνει πως εγκαταλείπει την Ελλάδα,  δηλώνοντας πως έχει λήξη η βίζα της. Την ώρα που τα δημοσιεύματα περί χωρισμού άρχισαν να φουντώνουν, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι εξακολουθεί να μην απαντά για την προσωπική της ζωή και τον Αλέξη.

Ηρακλής Τσουζίνοβ – Χωρισμός Express

Το 2020 ο Ηρακλής Τσουζίνοβ μπαίνει στο GNTM 3 έχοντας την στήριξη της συντρόφου του, Αγγελικής με την οποία και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Πού να φανταζόταν άραγε τα όσα θα ακολουθούσαν στην προσωπική του ζωή μετά την επιτυχία του στο ριάλιτι μοντέλων.

Η Μαρινέλα Ζύλα, η συμπαίκτριά του στο GNTM 3 κατάφερε να κερδίσει από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του Ηρακλή Τσουζίνοβ ο οποίος μετά την νίκη του στο ριάλιτι κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την προσωπική του ζωή.

«Η Αγγελική ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ για αυτό. Απλά δε ξέρω. Με άλλαξε το παιχνίδι σαν εμπειρία. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία που με άλλαξε. Άλλαξε το πώς νιώθω. Δε ξέρω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της, δεν ήθελα την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δυο κομπλέ. Έκλεισε πολύ ωραία. Παραμένουμε φίλοι και έχουμε επαφές», αποκάλυψε ο Ηρακλής σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις στο Star.

Έκτοτε, ο νικητής του GNTM 3 παραμένει αχώριστος από την Μαρινέλα Ζύλα με την οποία είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο.

Κώστας Καραφώτης – Μάρω Λύτρα: «Μίλα μου»

Τέλος, κάνοντας flashback σε ένα από τα πρώτα talent show της ελληνικής τηλεόρασης, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο ειδύλλιο ανάμεσα στον Κώστα Καραφώτη και την Μάρω Λύτρα όταν το 2004 βρέθηκαν μαζί στο Fame Story εκεί και όπου ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Σε ρόλο τηλεθεατή, ο τότε σύζυγος της τραγουδίστριας παρακολουθούσε έκπληκτος όσα συνέβαιναν στο σπίτι του talent show, από το οποίο μόλις η Μάρω Λύτρα αποχώρησε ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Η στιγμή viral ίσως όλων των ριάλιτι μουσικής, όταν η Μάρω Λύτρα και ο Κώστας Καραφώτης ερμήνευσαν το τραγούδι «Μίλα μου» στη σκηνή του Fame Story.

Δες παρακάτω αφιερωματικό βίντεο με όλα τα ζευγάρια των ριάλιτι από την εκπομπή, Τι λες τώρα στο Mega:

Read More

And More