Φαίδων Kεφαλέας: “Το διαζύγιο της Ελένης μας επηρέασε όλους”

Τον Φαίδων τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή ”Καφές με την Ελένη” και όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ θα συνεχίσει να τον σερβίρει ζεστό παρέα με την βασίλισσα της πρωινής ζώνης και του χρόνου. Τι συμβουλή του έδωσε η Ελένη Μενεγάκη όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση; ”Από την πρώτη στιγμή που με γνώρισε το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν να είμαι ο εαυτός μου, γιατί ο κόσμος αναγνωρίζει ποιοι είναι αυθεντικοί και ποιοι υποδύονται κάποιο ρόλο”, δήλωσε.

Όσον αφορά το πολύκροτο διαζύγιο της γνωστής παρουσιάστριας ο Φαίδωνας είπε ότι τότε ήταν μια πολύ ευαίσθητη περίοδος για την παρουσιάστρια. ”Είναι γεγονός ότι ήταν μια πολύ ευαίσθητη περίοδος για την Ελένη και επειδή στην εκπομπή είμαστε σαν μια οικογένεια αυτή η κατάσταση μας επηρέασε όλους. Ήμαστε και θα είμαστε δίπλα της, όπως και εκείνη είναι στο πλευρό μας όταν τη χρειαζόμαστε”, αναφέρει χαρακτηριστικά. “Η Ελένη είναι πολύ καλύτερα τώρα”,εξηγεί στη συνέχεια.

Ο Φαίδων σχολίασε και την προσωπική του ζωή. ”Έχω να ερωτευτώ δυνατά εδώ και ενάμιση χρόνο. Είμαι μόνος μου αλλά περνάω καλά γιατί έχω τους φίλους μου. ”Έχω να κάνω σοβαρή σχέση παραπάνω από χρόνο, αλλά δεν μου λείπει”, είπε. Ωστόσο, δεν λέει όχι στα φλερτ αφού του αρέσει πολύ να φλερτάρει. ”Εγώ όποτε μπορώ φλερτάρω, αν και από τότε που είμαι αναγνωρίσιμος φλερτάρω λιγότερο. Αλλά και πάλι θα βρω τον τρόπο να κάνω αυτό που θέλω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More