Γ. Πλόυταρχος: »Στο σπίτι με 5 παιδιά γίνεται… της Κορέας»!

Γ. Πλόυταρχος: »Στο σπίτι με 5 παιδιά γίνεται… της Κορέας»! | tlife.gr

Ο αγαπητός σε όλους, Γιάννης Πλούταρχος, σε συνέντευξη που έδωσε στο »ΘΕΜΑ», μίλησε για την πολυμελή οικογένειά του, αναφέροντας πως »στο σπίτι με 5 παιδιά γίνεται της Κορέας».

»Βγαίνουν από παντού, αλλά αυτό μου δίνει πολύ θετική ενέργεια. Όταν μπαίνω στο σπίτι, ό,τι πρόβλημα κι αν έχω εξαφανίζεται», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και με χιουμοριστική διάθεση δήλωσε, πως μπορεί να είναι και ο μοναδικός καλλιτέχνης στην Ευρώπη, που έχει 5 παιδιά με την ίδια γυναίκα.

Με τη σύζυγό του, Μαρία, είναι μαζί 23 χρόνια κι αυτό που τους έχει κρατήσει, όλα αυτά τα χρόνια, είναι η βαθιά τους αγάπη. Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχτηκε πως θα ‘πρεπε να της δώσουμε ένα βραβείο, που τον έχει κρατήσει και την χαρακτήρισε »μεγάλο μάγκα». Δεν σκοπεύει να κάνει άλλο παιδί, αλλά »κοκορεύεται» πραγματικά για την οικογένειά του.

Επιπλέον, αποκάλυψε πως θα συμμετείχε στην Εurovision, μόνο αν υπήρχε ελληνικό τραγούδι. Για την ακρίβεια δήλωσε: »Αν ήταν μια ωραία ελληνική μπαλάντα θα το έκανα, αρκεί να μην ήταν ένα τραγούδι βασισμένο σε σόου. Αν είναι να εμφανιστώ όπως είναι η Εurovision σήμερα, είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει».

Τέλος, ανέφερε ότι η 13χρονη κόρη του, Κατερίνα, έχει βάλει στόχο να σπουδάσει μουσική στο εξωτερικό κι έχει πολύ ωραία φωνή. Ο ίδιος δηλώνει θετικός στο να γίνει τραγουδίστρια, αν και δεν γνωρίζει την εξέλιξη της δουλειάς. Παρόλα αυτά τόνισε, πως »δεν πρέπει να εμποδίζεις τα όνειρα ενός παιδιού», άλλωστε και για τον ίδιο αυτό, είναι »ένα από τα ωραιότερα επαγγέλματα του κόσμου».

READ more