Γιάννης Σπαλιάρας: Η σχέση της συντρόφου του με την μητέρα του και η κοινή απόδραση! [pics]

Γιάννης Σπαλιάρας: Η σχέση της συντρόφου του με την μητέρα του και η κοινή απόδραση! [pics] | tlife.gr

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ζωή Τζάνη συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους! Μπορεί να έμειναν χώρια για κάτι παραπάνω από πέντε μήνες, λόγω της παραμονής του Γιάννη στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, αλλά η απόσταση τους ένωσε περισσότερο και έθεσε νέες βάσεις στην σχέση τους.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε και μια μικρή απόδραση για τα Χριστούγεννα αλλά δεν ήταν μόνο του! Μαζί τους ήταν και η μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα, στην οποία το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής τρέφει τεράστια αδυναμία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret, η μητέρα του και η Ζωή Τζάνη διατηρούν άριστες σχέσεις και η πεθερά συμπαθεί πολύ την νεαρή γυμνάστρια.

With ma girls at the twelve Greek Gods residence

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

“Τα Χριστούγεννα πήγαμε μαζί με την μητέρα μου και τη Ζωή στο Λιτόχωρο, στους πρόποδες του Ολύμπου, και Πρωτοχρονιά μείναμε Αθήνα και πήγαμε σε ένα φιλικό σπίτι” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εφημερίδα, ενώ τονίζει πως ο γάμος με την Ζωή δεν είναι στα άμεσα σχέδια του, καθώς προέχουν οι δουλειές, τουλάχιστον για αυτή την περίοδο.

“Προς το παρόν, δεν σκεφτόμαστε τον γάμο. Θέλω να κάνω κάτι δικό μου επαγγελματικά και μετά ο γάμος. Η μητέρα μου συμπαθεί πολύ τη Ζωή, τα πάνε πολύ καλά”, δήλωσε ο παρουσιαστής.

READ more