Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Βάφτισαν την κόρη τους! Φωτογραφίες

Την μπέμπα τους βάφτισαν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο το πρωί του Σαββάτου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη. To baby bloom της μικρής -που πήρε το όνομα Ευαγγελία από την γιαγιά της – έγινε στον Ιερό Ναό Αγιών Θεοδώρων στην Άνοιξη.

/

Νονοί της μικρής Ευαγγελίας ήταν οι δυο καλοί φίλοι του ζευγαριού και ηθοποιοί Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Στέργιος Αντούλας. Το TLIFE βρέθηκε στη βάφτιση της και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Χαμογελαστοί και ιδιαίτερα χαρούμενοι, οι γονείς της μπέμπας υποδέχτηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο εκκλησάκι, όπου μετά την βάφτιση ακολούθησε και catering με πλούσιο μπουφέ για τους καλεσμένους.
Η μαμά της Ευαγγελίας, Βάσω Λασκαράκη είχε αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση και επέλεξε στολισμό της κολυμπήθρας και της εκκλησίας με λευκό ροζ χρώμα, ενώ στα τραπέζια που στήθηκαν για το catering επικράτησε το πορτοκαλί χρώμα και η διακόσμηση με ήλιους που είναι ένα από τα αγαπημένα τους λουλούδια.

/

Κοντά στο ζευγάρι βρέθηκαν και φίλοι τους από τον καλλιτεχνικό χώρο, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Ευαγγελία Μουμούρη. Ενώ, πολύ ενθουσιασμένοι με την μικρή ήταν και οι διάσημοι νονοί της. (Δες εδώ τι είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο TLIFE για τη βάφτιση).

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι με την μικρή Ευαγγελία
/

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
/

/

Η Ευαγγελία Μουμούρη
/

Λίγο πριν τη βάφτιση
/

Read More

And More