Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους στον Άγιο Δομίνικο – Φωτογραφία

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται τις τελευταίες μέρες, η Κωνσταντίνα Καραλέξη με την κόρη της, Βαλέρια! Η σύντροφος του Γιώργου Λιανού ταξίδεψε μαζί με την μικρή τους προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους.

Την Πέμπτη 10/2 η Κωνσταντίνα Καραλέξη είχε τα γενέθλιά της και ο ίδιος της ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Χθες, Σάββατο 26/2 η κόρη του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη έγινε ενός έτους, γιορτάζοντας τα πρώτα της γενέθλια μακριά από την Ελλάδα.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τα social media:

«Πρόλαβα τη γέννηση της κόρης μου οριακά. Με το που έμαθα ότι έπρεπε να μπει εκτάκτως, με έβαλαν στο πρώτο αεροπλάνο και έφυγα. Έκανα κάθε μέρα PCR για να μπορώ να πετάξω οποιαδήποτε στιγμή.

Οπότε, με το που χτύπησε το τηλέφωνο, έφυγα. Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό. Χτύπησε το τηλέφωνο, έβλεπα live την όλη ιστορία γιατί έπρεπε να μπει εσπευσμένα η σύντροφός μου και μετά πέταξα για να δω από κοντά την κόρη μου. Το ήξεραν όλοι στην παραγωγή και ήταν πολύ υποστηρικτικοί», δήλωνε ένα χρόνο πριν ο Γιώργος Λιανός σε συνέντευξή του στο Hello.

Read More

And More