Γνωστή ηθοποιός »έχασε» το μωρό της στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης!

Γνωστή ηθοποιός »έχασε» το μωρό της στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης! | tlife.gr

Η ηθοποιός και κριτής ριάλιτι παιχνιδιού, Amanda Holden, »δεν θα είναι ποτέ ξανά, όπως πριν», δήλωσε φίλος της λίγο μετά την απώλεια του μωρού της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η ίδια έχει υποστεί σοκ, μάλιστα επρόκειτο να γεννήσει τον Μάρτιο κι έχει απομονωθεί στο σπίτι της.

Η 39χρονη Amanda εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη, ενημερώνοντας το γιατρό πως για μία ολόκληρη μέρα το μωρό δεν είχε κλωτσήσει καθόλου. Ο γιατρός δήλωσε πως δεν μπορούσαν να το σώσουν και φίλος της οικογένειας, ανέφερε, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, πως »δεν υπήρχε λόγος να συμβεί κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Το μωρό ήταν σε καλή κατάσταση και οι γιατροί δεν έχουν ιδέα για το τι μπορεί να συνέβει».

Μάλιστα, όταν πριν από 4 εβδομάδες η ίδια ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, δήλωσε πως περίμενε πολύ για να το πει λόγω της αποβολής που είχε πέρσι κι εξαιτίας της οποίας υπέφερε πολύ.

Όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, για τον χαμό του μωρού της, ύστερα από 4 μήνες κυοφορίας: »Ήταν η πιο μαύρη περίοδος της ζωής μου! Έχω μία τόσο όμορφη ζωή, που δεν πίστευα ποτέ πως θα απέβαλα το μωρό μου. Δεν μπορείς ποτέ να φανταστείς, πως μπορεί να συμβεί σε ‘σένα. Κάτι πήγε στραβά. Κάποιες φορές η μητέρα φύση σε στεναχωρεί. Μέσα μου επικρατούσε το απόλυτο χάος.»

Φίλοι και θαυμαστές της, της στέλνουν από χθες μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης στην προσωπική σελίδα της στο Twitter.

READ more