GNTM: Κατέρρευσε η Άννα – «Μου κόβεται η ανάσα» [video]

Στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης από το GNTM, μετά το makeover, τα κορίτσια κλήθηκαν να εμπνευστούν παράδοξες, γεωμετρικές πόζες, στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας για επώνυμες τσάντες.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, υπήρξε ένα απρόβλεπτο περιστατικό που τους έκανε όλους να ανησυχήσουν. Η Άννα ένιωσε έντονη αδιαθεσία μετά τις πόζες της στον φωτογραφικό φακό του Μάριου Καζάκου, καθώς επηρεάστηκε από την έντονη ζεστή με αποτέλεσμα να ζαλίζεται και να της κόβεται η ανάσα.

Η 19χρονη καλλονή έτρεξε προς το μέρος της Έλενας Χριστοπούλου και της είπε ότι δεν αισθάνεται καλά. «Χριστέ μου έχεις γίνει μούσκεμα», της απάντησε η coach και την πήγε να καθίσει προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η Όλγα βλέποντας την κατάσταση της συμπαίκτριάς της έσπευσε να τη βοηθήσει, ενώ ο Άγγελος Μπράτης πρότεινε να της βγάλουν την μπλούζα για να νιώσει καλύτερα.

Στο πλευρό της βρέθηκε και η Ασημίνα και μαζί με τους υπολοίπους της έδωσαν νερό και ότι άλλο χρειαζόταν σε αυτή την περίπτωση.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος καλό, όλα καλά όμως για το επίδοξο μοντέλο.

Read More

And More