Η Αγγελική που έγινε… Άγγελος!

Η Αγγελική που έγινε… Άγγελος! | tlife.gr

Ο Άγγελος γεννήθηκε γυναίκα αλλά μέσα του ένιωθε άντρας. Πήρε την μεγάλη απόφαση, έκανε την εγχείρηση για να αλλάξει φύλο και από εκείνη την μέρα, όπως λέει ο ίδιος είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος.

Όταν ήταν μικρός αντιδρούσε στα κοριτσίστικα ρούχα που του φορούσε η μητέρα του, ενώ τα μαλλιά του ήταν πάντα κοντοκουρεμένα. Πάντα αγαπούσε το γυναικεία σώματα, όλα εκτός από το δικό του. Δεν το κοίταζε ποτέ και πάντα προτιμούσε να φοράει φαρδιές μπλούζες για να μην φαίνεται το στήθος του.

Ο Άγγελος σήμερα ασχολείται με την γυμναστική, είναι personal trainer. Στις σχέσεις του είναι πάντα μαζεμένος ενώ από μια γυναίκα το μόνο που ζητάει είναι να του τραγουδάει Χατζηγιάννη και Πάριο και να πιστεύει στους στίχους.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως είναι να μεγαλώνεις σε λάθος σώμα απαντά τα εξής: »Είναι το χειρότερο πράγμα. Μεγαλώνεις σε ένα σώμα που δεν το θέλεις.Ζεις ένα μόνιμο κρυφτό. Όσο άντρας και να νιώθω, το μυαλό και η ψυχή μου λειτουργούν γυναικεία.Ξέρω πως να κερδίσω μια γυναίκα επειδή ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται».

Μετά την εγχείρηση όλα άλλαξαν στη ζωή του, είναι πλεον ελεύθερος. Η στήριξη της οικογένειας του, αλλά και του απλού κόσμου ήταν μεγάλη. Ο Άγγελος παραχώρησε αυτή την συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! για να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και για να βοηθήσει όσους μπορεί.

Όνειρο του είναι στο μέλλον να παντρευτεί και να έχει πολλά παιδιά αν και γνωρίζει πως δεν θα είναι »βιολογικώς» δικά του.

READ more