Η Ελένη κάνει σήμερα την μεγάλη και κρίσιμη σύσκεψη για τον “Καφέ” της !

Η σεζόν τελείωσε, η Ελένη αποχαιρέτησε την Παρασκευή αλλά για τους συνεργάτες της, την ομάδα της παραγωγής και τα στελέχη του καναλιού είναι η πιο κρίσιμη. Και αυτό γιατί αναμένεται να αποφασιστούν ποια πρόσωπα θα συμμετέχουν στην παρέα της ωραίας Ελένης.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν οι συγκεκριμένες γραμμές (όπως αναφέρεται σήμερα και στο “gossip tv”) οι μόνοι σίγουροι για την επόμενη χρονιά ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Νίκος Μουτσινάς. Όσο για τους υπόλοιπους; Τα κριτήρια για να συνεχίσουν είναι δύο. Το πρώτο αφορά στην “επαγγελματική τους επίδοση” την χρονιά που πέρασε και το δεύτερο στις οικονομικές τους απολαβές.

Μην ξαφνιαστείτε αν τις επόμενες μέρες δείτε ονόματα να παρελαύνουν για το νέο ανανεωμένο πάνελ της Ελένης. Άλλωστε και η ίδια το είχε πει πριν καιρό. “Αλλαγές θα γίνουν”. Πάντως, στους νέους συνεργάτες του νέου “Καφέ” που θα προσπαθήσει να ψήσει η Ελένη, έχει ακουστεί επίσης πως θα είναι και ο Νίκος Σαμοίλης ,ο οποιός θα φροντίσει να μας ανοίξει τα μάτια όσο αφορά στα οικονομικά μας.

Read More

And More