Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται: «Σε ο,τι αγαπάμε θα υπάρχει και κάτι που μας δυσκολεύει…»

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται: «Σε ο,τι αγαπάμε θα υπάρχει και κάτι που μας δυσκολεύει…» | tlife.gr

Είναι γνωστό ότι η Ελεονώρα Μελέτη λατρεύει τα θαλάσσια σπορ. H ξανθιά παρουσιάστρια εδώ και χρόνια κάνει surf με επιτυχία, αφού αποτελεί το πάθος της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της πως νιώθει τη στιγμή που είναι αντιμέτωπη με τα κύματα.

«Νομίζω τα κύματα είναι το μόνο πράγμα στο σύμπαν που με φτάνει στα όρια μου. Ενώ πολλές φορές τα φοβάμαι – ναι το παραδέχτηκα, ίσως γιατί από τότε που έγινα μαμά έχω βγάλει ή έχω παραδεχτεί φοβίες κ φόβους που στο παρελθόν δεν με απασχολούσαν καθόλου) ταυτόχρονα όμως μου αρέσουν… τη μια στιγμή θυμώνω μαζί τους κ ορκίζομαι πως δεν θα ξανά ασχοληθώ κ την άλλη τα περιμένω… τα κύματα είναι μια μεταφερόμενη ενέργεια που ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και αν τα «πιάσει» κάποιος ζει τα τελευταία δευτερόλεπτα αυτής της ενέργειας πριν εκτονωθεί για πάντα.

Σε έχει πάρει όμως ποτέ η δυνη ενός κύματος? Ξέρεις πως είναι να στροβιλίζεσαι σαν ρούχο σε πλυντήριο κ να νιώθεις την αναπνοή σου να τελειώνει? Νιώθεις τοοοσο μικρός κ αδύναμος κ απειλημένος. Κ όμως, τα κύματα είναι κ αυτά μια πλευρά της θάλασσας που τόσο αγαπώ, κ τελικά με βοηθούν να δω πως πάντα σε ο, τι αγαπάμε θα υπάρχει κ κάτι που μας δυσκολεύει… «.

Η Ελεονώρα Μελέτη κάνοντας surf!

READ more