Η Μαρία Ηλιάκη θηλάζει δημόσια την κόρη της και στέλνει μήνυμα – Φωτογραφία

Μια πολύ όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια που φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και την εκπομπή «Τι λες τώρα», δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από έξοδό της σε καφέ της Ζυρίχης στην οποία φαίνεται να θηλάζει την κόρη της.

Η φωτογραφία αυτή στάθηκε αφορμή για να λάβει αρκετά μηνύματα ανθρώπων που της έλεγαν πως είναι πολύ όμορφο το μήνυμα που περνά για τον δημόσιο θηλασμό. Διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να κάνει μερικά stories στα οποία ξεκαθάριζε πως η δημοσίευση της φωτογραφίας αυτής δεν ήταν για να στηρίξει τον δημόσιο θηλασμό καθώς δεν θεωρεί ότι είναι κάτι που χρειάζεται στήριξη αλλά κάτι απολύτως φυσιολογικό.

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα “μπράβο σου που στηρίζεις τον δημόσιο θηλασμό”. Η αλήθεια είναι πως δεν ανέβασα αυτή τη φωτογραφία για να στηρίξω τον δημόσιο θηλασμό γιατί δε σκέφτηκα ποτέ ότι είναι κάτι που χρειάζεται στήριξη. Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ φυσιολογικό οπότε μου βγήκε πολύ αυθόρμητα.

Τις πρώτες φορές έβαζα ένα πανάκι και καλά για να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια το μωρό αλλά δε το πολυήθελε οπότε σταμάτησα να της το βάζω. Δε σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ντρέπονται ή άνθρωποι που μπορεί να πουν “α γιατί θηλάζει αυτή δημόσια”, πολύ φυσιολογικό το θεώρησα γι’ αυτό και δε σκέφτηκα ποτέ αν θα το κάνω ή όχι» ανέφερε στο βίντεό της η Μαρία Ηλιάκη.

Read More

And More