Η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε τον λόγο που έσπασε η “τριάδα της φωτιάς” του GNTM! (video)

Καλεσμένη στο “Happy Day” βρέθηκε, το πρωί της Πέμπτης, η Μέγκι Ντρίο. Το 24χρονο μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM και αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις της με τη Μικαέλα Φωτιάδη και την Εύη Ιωαννίδου μετά το τέλος του reality μόδας.

«Μπορεί τώρα να έχουν μετανιώσει για τη συμπεριφορά τους στο GNTM, αλλά δεν φταίω εγώ… Εμένα με ενόχλησε το γεγονός ότι ανέφεραν πως εγώ τις επηρέασα. Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν πραγματικά αληθινή με αυτά τα δύο κορίτσια. Η τριάδα δεν δημιουργήθηκε για να πουλήσουμε…», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην «τριάδα της φωτιάς», επισημαίνοντας: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν δίνει γενικά πολλές ευκαιρίες στη ζωή και ειδικά στα θέματα της φιλίας. Ζήσαμε πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα υπήρχε κάποιος σεβασμός. Δεν υπήρχε όμως. Δεν πήρα τηλέφωνο την Εύη και τη Μικαέλα να τις ευχηθώ για τις γιορτές. Δεν θα επικοινωνήσω όμως γιατί είδα κάποιες δηλώσεις που με στεναχώρησαν πάρα πολύ. Με τη Μικαέλα μιλάω λίγο παραπάνω, με την Εύη όμως δεν έχω καθόλου επαφή…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More