Η πρώτη εμφάνιση μετά το χωρισμό της!

Η πρώτη εμφάνιση μετά το χωρισμό της! | tlife.gr

Η δημοφιλής ηθοποιός μετά από το σκάνδαλο που βγήκε στο φως με την απιστία του συζύγου της αλλά και την υιοθεσία του μικρού της γιου, είχε χαθεί από την δημοσιότητα. Η προσωπική της ζωή ήταν πρώτη σε κάθε περιοδικό και κάθε εκπομπή και αυτό ήταν κάτι που την είχε κουράσει.

Αποφάσισε, λοιπόν να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στα Guys choice awards για να παραλάβει το βραβείο που κέρδισε ως »καλύτερη κωμικός» της χρονιάς! Η Sandra φορούσε ένα μαύρο, στενό δερμάτινο μίνι φόρεμα, ήταν εκπληκτική.

Συγκινημένη δέχτηκε το βραβείο από τα χέρια του γνωστού ηθοποιού, Robert Downey. Γύρισε το βλέμμα της προς το κοινό και είπε: »Ας είμαστε ειλικρινείς, μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς έστω και για μία φορά;» και συνεχίζει: »Κέρδισα το βραβείο επειδή σας διασκέδαζα και σας έκανα να γελάτε όλη τη χρονιά ή εξαιτίας της μεγάλης δημοσιότητας της προσωπικής μου ζωής;»

Και συνεχίζει: »Όχι δεν πειράζει γιατί εαν αυτό σας διασκέδασε, θα το ξανα έκανα, γιατί το εκπληκτικό κοινό μας, αξίζει πολλά περισσότερα, από μία ηθοποιό μέσα σε ένα στενό φόρεμα».

Επίσης αστειεύτηκε με το κοινό λέγοντας: »Θα σας τραγουδούσα, αλλά δεν θέλετε να με ακούσετε πιστέψτε με, θα σας χόρευα, γιατί σε αυτό είμαι κάπως καλύτερη αλλά όπως σας είπα και πριν το φόρεμα είναι ερκετά στενό».

Δείτε το βίντεο με την απονομή:

READ more