Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Θα περάσουν το φετινό καλοκαίρι με δίδυμα στην Ελλάδα! Φωτογραφίες

Ήλιος, θάλασσα και ελληνικά νησιά! Η Καλομοίρα ξέρει τη συνταγή για τέλειες διακοπές και για μια ακόμη φορά πήρε τον Γιώργο Μπούσαλη και τα δίδυμα (Νίκο και Δημήτρη) και ήρθε στην Ελλάδα, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση (δες εδώ το καλοκαίρι στη Μύκονο).

Τον περσινό Ιούλη η οικογένεια βρέθηκε σύσσωμη στη Μύκονο και τώρα, όλοι μαζί ετοίμασαν βαλίτσες και αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Χαμογελαστή, χαρούμενη και πάντα chic η Καλομοίρα ενθουσιάστηκε όταν είδε κόσμο να την περιμένει κατά την έξοδό της από την αίθουσα αφίξεων στο αεροδρόμιο και είπε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όσους βρέθηκαν εκεί για να την συναντήσουν.

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στους δημοσιογράφους (δες εδώ το video) και πόζαρε με τον σύζυγό της, ενώ τα αγόρια κάθονταν αναπαυτικά στο καροτσάκι τους.
Όσο για το λόγο άφιξης της Καλομοίρας στη χώρα μας; Εκτός από τις διακοπές που ήθελε να περάσει οικογενειακά στην Ελλάδα, αναμένεται να εμφανιστεί και στη βραδιά των φετινών Mad Awards στο Tae Kwon Do στις 29 Ιούνη!
Δες φωτογραφίες από την άφιξή της στην Ελλάδα:

Read More

And More