Κατερίνα Παπουτσάκη: Το λαχταριστό γεύμα που έφαγε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της [pics]

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το λαχταριστό γεύμα που έφαγε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της [pics] | tlife.gr

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παρότι βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της δεν σταματάει τα νυχτοπερπατήματα και τις ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους. Η εγκυμοσύνη της όμορφης ηθοποιού μέχρι στιγμής δεν την έχει ταλαιπωρήσει καθόλου και συνεπώς η καθημερινότητα της δεν έχει αλλάξει.

Η Κατερίνα, διαθέτει άψογες αναλογίες και όπως και στη πρώτη της εγκυμοσύνη έτσι και τώρα έχει πάρει ελάχιστα κιλά. Μπορεί τα πρώτα σημάδια να είναι πλέον ευδιάκριτα όμως τόσο η ηθοποιός όσο και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς δεν έχουν επιβεβαιώσει την ευχάριστη είδηση. Το πρώτο τους παιδί, ο Μάξιμος ήρθε στη ζωή τους πρόωρα τον Μάιο του 2013 και παρ’όλο που αρχικά τρόμαξε τους γονείς του, πλημμύρισε τις ζωές τους με απεριόριστη ευτυχία.

Η ηθοποιός επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των φωτογραφιών που ανεβάζει στο Instagram. Εχθές, το μαγαζί που διαθέτει ο σύζυγός της στο κέντρο της Αθήνας είχε πάρτι και η Κατερίνα δεν γινόταν να μην πάει. Έτσι, έχοντας ως συνοδό τον αδερφό της έδωσαν το παρών. Η εγκυμονούσα ηθοποιός μάλιστα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις λιχουδιές και τα φαγητά που υπήρχαν στο χώρο και έτσι ενέδωσε σε ένα λαχταριστό σάντουιτς.

READ more