Μ. Παντζόπουλος: Αυτό είναι το εξώδικο που έστειλε στα περιοδικά. Όλα όσα ζητάει

Εξώδικο σε 6 περιοδικά και μια εφημερίδα έστειλε σήμερα ο Ματέο Παντζόπουλος μέσω του δικηγόρου του ,ζητώντας να σταματήσουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και μάλιστα όταν είναι μέσα πελάτες και προσωπικό.

Το εξώδικο, αναφέρει χαρακτηριστικά: “δημοσιεύετε συνεχώς φωτογραφίες από το εσωτερικό και τον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχειακού μου συγκροτήματος, στις οποίες απεικονίζονται και οι πελάτες – επισκέπτες αυτού αλλά και το προσωπικό του σε διάφορες καθημερινές δραστηριότητές τους”

Το θέμα αποκάλυψε σήμερα το πρωί η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό και σχολιάστηκε έντονα από τόσο από τον Γιώργο Λιάγκα όσο και από όλο το πάνελ της εκπομπής.

Ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη αφού αναφέρει ότι η οικογενειακή του επιχείρηση έγινε σε ένα απομακρυσμένο μέρος, πολλές φορές οι πελάτες διαμαρτύρονται για τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται και μάλιστα αποχωρούν. “…έχει σαν αποτέλεσμα μεγάλη μερίδα των επισκεπτών του συγκροτήματος να διαμαρτύρεται, ακόμα και να αποχωρεί.”….

Διάβασε μερικά αποσπάσματα από την εξώδικη διαμαρτυρίου του Μ. Παντζόπουλου

” Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, διατηρώ αγροτουριστικό συγκρότημα με την επωνυμία «ΟΝΑΡ», το οποίο βρίσκεται πλησίον της παραλίας «Άχλα» στην νήσο Άνδρο Κυκλάδων. Το συγκεκριμένο συγκρότημα, δημιουργήθηκε από εμένα και την οικογένειά μου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί αφενός για την άσκηση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και αφετέρου για τη διαμονή μας, όταν είμαστε στο νησί.”

“Ωστόσο, κατά δυσάρεστη για εμένα συγκυρία, διάφοροι φωτογράφοι- φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι, έχουν επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ασχολούνται ιδιαίτερα με το πρόσωπό μου, όχι λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, αλλά με αφορμή την προσωπική μου ζωή.”

“Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί σε εμένα, στην οικογένειά μου και στους οικείους μου, έντονη ψυχική και συναισθηματική φόρτιση, αίσθημα απομόνωσης και απομάκρυνσης από την καθημερινότητα, η οποία αποτελούσε επιλογή μου.”
“Βρίσκομαι, κατά κάποιο τρόπο, φυλακισμένος μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Αν επιθυμούσα, άλλωστε, να αποτελώ αντικείμενο σχολιασμού και φωτογράφησης, δεν θα επέλεγα να δημιουργήσω την επιχείρηση και το σπίτι μου σε ένα τόσο απομακρυσμένο μέρος.”

Read More

And More