Μαίρη Συνατσάκη: Πασχαλινή απόδραση στην Κρήτη μαζί με φίλους και τον σύντροφό της! [pics]

Έτοιμοι να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι οι Έλληνες celebrities, μιας και πλέον οι περισσότεροι έχουν ξεκινήσει τις πασχαλινές διακοπές τους. Κάποιοι θα γιορτάσουν τις άγιες μέρες στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, άλλοι παραδοσιακά σε κάποιο χωριό και κάποιοι στο εξωτερικό. Στην δεύτερη κατηγορία, λοιπόν, φαίνεται πώς ανήκει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη και κάνει tour σε γραφικά και μαγευτικά μέρη του νησιού.

Η παρουσιάστρια, η οποία είναι λάτρης των social media, δεν σταματά να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκέπτεται και την εντυπωσιάζουν, αλλά και να ποζάρει άλλοτε με ύφος μοντέλου και άλλοτε ανέμελη μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Στο ταξίδι της αυτό, την Μαίρη την συνόδευσαν η κολλητή της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους γιους της, ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Από την παρέα τους δεν θα γινόταν να λείπει ο σύντροφος της Μαίρης, Αιμιλιανός Σταματάκης, αφού τον τελευταίο καιρό οι δυο τους είναι αχώριστοι. Μπορεί να αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή, όμως ο έρωτας δεν κρύβεται με τους δικούς τους ανθρώπους να μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Όλοι μαζί κάνουν τις βόλτες τους και απολαμβάνουν τοπικά εδέσματα, ενώ δεν λείπουν τα χαμόγελα και οι selfies, Ωστόσο, φροντίζουν να ακόμα να ξεκουράζονται αρκετά, προκειμένου να γυρίσουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ανανεωμένοι και με γεμάτες τις μπαταρίες τους.

Δες τα στιγμιότυπα:

Όπως φαίνεται ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από το Πάσχα της παρέας αυτής. Αναμένουμε, λοιπόν, τις επόμενες αναρτήσεις…

Read More

And More